High 5deals

Combineer jouw High 5 deal met deze broek

Miss Etam High 5 Dameskleding Dagdeals

Miss Etam High 5 Dameskleding Dagdeals Ze zijn terug van weggeweest: De succesvolle High 5 dameskleding Dagdeals! Miss Etam is voor de 5e keer op rij Beste Damesmodeketen van het Jaar geworden. Tijd voor een feestje: Vier de '5'! Profiteer een week lang elke dag van korting op 5 artikelen.

Kom shoppen in één van onze filialen of breng een bezoek aan www.missetam.nl. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd onze Facebook-pagina in de gaten om geen high 5 dameskleding dagdeals te missen. High five!

High 5 deals
Vraag het Miss Etam

Mooi jezelf zijn is waar het om draait, of je nu lang, kort, voller of stralend zwanger bent! Elke dag krijgen we mooie items binnen die het beste in jou naar voren brengen. Laat je inspireren door de nieuwste collecties.

We bezorgen jouw bestelling gratis bij je thuis, op het werk, bij de buren of een vriendin. Overdag of in de avond, maar net wat jou uitkomt. Kom je liever zelf langs in een Miss Etam filiaal om jouw bestelling af te halen? Ook dat is mogelijk.

Je bent altijd vrij om jouw bestelling of een deel daarvan te ruilen of te retourneren, om wat voor reden dan ook. Dat kan gratis per post of in een Miss Etam filiaal bij jou in de buurt.

  • Iedere dag nieuwe producten
  • Gratis verzenden
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd