Classic by Miss Etam voor de feestdagen

door Conny Geen reacties
Classic_wk_47

Misschien ken je de Classic by Miss Etam collectie al? Deze collectie bevat items waarmee je een classy twist toevoegt aan je garderobe. De collectie bevat nu nieuwe items en wij hebben de mooiste combinaties voor je gemaakt. Kies voor casual of verheug je alvast op de feestdagen in spetterende outfits! 

De items zijn eenvoudig met elkaar te mixen en matchen, waardoor je altijd een elegante look creëert. Alle items zijn gemaakt van soepele, comfortabele stoffen van een hoogwaardige kwaliteit om lang door te dragen. Mooi meegenomen: de kledingstukken camoufleren oneffenheden en benadrukken een vrouwelijke taille. Ook is er nagedacht over de mouwlengte. Misschien vind je je bovenarmen niet altijd even mooi. De items hebben vaak halflange mouwen, zodat je mooi jezelf kunt zijn zonder zorgen.

Voor de feestdagen zijn er feestelijke outfits met details van kant, glanzende stoffen en geraffineerde prints. Ga voor een sfeervol jurkje in zwart of combineer items in dezelfde print voor een stijlvol geheel. Combineer je feestelijke looks met jasjes en blazers en voeg wat extra glans toe met behulp van schitterende sieraden. 

Bekijk alle nieuwe items hier. 

Weet jij al wat je aantrekt deze feestdagen? 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven