5 tips om een dag op de Huishoudbeurs optimaal te besteden.

door Karin 2 reacties
Huishoudbeurs2016

Ben jij van plan om naar de Huishoudbeurs te gaan en wil je alles uit zo’n gezellige dag halen? Dan heb ik 5 tips voor je om jouw tijd op de beurs optimaal te besteden!

Shoppen is normaal al topsport, maar shoppen op de Huishoudbeurs is een combinatie van een survival en een bootcamp. Dit jaar worden er zo’n 250.000 vrouwen verwacht. Daarom is het een goed idee om je alvast voor te bereiden op een drukke, maar vooral erg leuke beurs, die wordt georganiseerd van 20 tot en met 28 februari in de Rai Amsterdam. 

Tip 1 Bereid je goed voor 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Check de site van de Huishoudbeurs. Download de Huishoudbeurs app met extra informatie, bekijk de kortingsacties, de deelnemersinfo én schrijf je alvast in voor de workshops! Maak een plannetje samen met degene met wie je gaat, om alvast in de stemming te komen. Pin, voordat je gaat, in jouw eigen woonplaats. Er staan soms lange rijen voor de pinautomaten op de beurs.

Het gaat beginnen!
Om 11.00 uur is de ‘officiële’ opening iedere dag, maar vanaf 10.00 uur kun je al terecht bij Festival Fantastique.

Tip 2 Doe comfortabele kleding aan

Draag comfortabele kleding en goede schoenen. Het wordt een dagje lopen, lopen en nog eens lopen. Erg is dat niet, want je verbrandt zo wel de extra calorieën die je aan gratis hapjes en drankjes erbij snoept! En draag laagjes, dat is makkelijker kleding passen.

Tip 3 Kom naar de stand van Miss Etam

Naast het bieden van de laatste trends en de mooiste mode, organiseert Miss Etam tientallen activiteiten waarbij jij in het zonnetje wordt gezet. De internationale topstylistes Marjolein Mos en Linda Gumus Gerritsen geven persoonlijk stylingadvies. Daarnaast vinden er castings plaats voor de nieuwe Miss Etam campagne en is is er een gedeelte op de stand vrijgemaakt voor het merk Deborah Milano, waar je je kunt laten opmaken.

Tip 4: Neem een goede tas of trolley mee

Een stevige goede tas is essentiëel om alle gratis en heel-goedkope-spullen mee naar huis te vervoeren. En (je zult er aan moeten geloven): de trolley. Je kunt er fan van zijn of niet, maar trolleys en de Huishoudbeurs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze tas op wieltjes heb je genoeg plek om je gescoorde koopjes in op te bergen. In het Elicium vind je tevens een tassenbewaarplaats, dat scheelt een hoop getil. Vergeet niet je spulletjes weer op te halen als je naar huis gaat!

Tip 5 Doe mee aan de winactie! 

Heb je nog geen kaartje? Doe mee aan de Miss Etam winacties op Facebook! 
Wij mogen namelijk elke woensdag 2 Huishoudbeurs VIP kaarten weggeven. Wat houdt zo’n VIP arrangement nu in? Dat vertel ik je graag…

VIP arrangement:
Tijdens de Huishoudbeurs genieten jullie beiden van een speciaal VIP arrangement (t.w.v. 160,-). In de verzorgde VIP Lounge kom je helemaal tot rust. Neem hier bijvoorbeeld een ontspannende massage, een glaasje bubbels en een luxe broodje. Dit kun je allemaal nog meer verwachten:

• VIP entree (Elicium)
• Aparte VIP ruimte
• Garderobe
• Koffie/thee + iets lekkers
• Glas bubbels
• Luxe broodje (La Place) en een drankje
• Ontspannen chinflex massage (25 minuten)
• Chinese Healthcheck
• Verjongingsbehandeling (Jouvé)
• VIP Goodiebag
• VIP Tassenbewaarservice

Doe je de komende 3 weken mee aan de winactie(s)? Wie weet zien we je op de Miss Etam stand tijdens de Huishoudbeurs! Heb je niet gewonnen? Een toegangskaart shop je nu extra voordelig via de website van de Huishoudbeurs.

Heb jij nog goede tips? Dan hoor ik die natuurlijk graag!
Deel ze door een reactie te plaatsen onder dit blogbericht! 

blog-button-naar-webshop

Er zijn 2 reacties

  1. Conny boeren zegt:

    Wat leuk dat jullie er ook staan ,ik ga voor t eerst met schoonmoeder en ben blij met de tips 

  2. anita zegt:

    leuke dingen, maakt de mensen gelukkig

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven