Zij maken de Huishoudbeurs nóg leuker…!

door Karin 1 reactie
dreamteam

De Huishoudbeurs komt steeds dichterbij. Nog 2,5 week en de drukte barst weer los in de RAI Amsterdam. Miss Etam treft al de nodige voorbereidingen om jullie een week lang te verrassen op de stand! Kijk mee wie er al druk bezig zijn om de beurs nóg leuker te maken! 

Twee top stylistes 

Wat zijn de laatste trends en welke kledingstukken zorgen ervoor dat je nóg mooier jezelf kunt zijn? Dat zullen de internationale top stylistes je haarfijn uitleggen. Heb je een fashion-vraag en kom je er niet uit? Klamp ze aan, zij helpen je graag!  

team1Wie is Linda Gumus Gerritsen?  
“Het meest gelukkig word ik van het uitdenken van beeld ideeën en deze daarna te verwezenlijken tijdens een fotoshoot, samen met een team. Leuke bijkomstigheid is dat een groot gedeelte van mijn shoots plaatsvinden op bijzondere locaties in het buitenland. Het is voor mij een uitdaging om de high end fashion van de catwalks door te vertalen naar draagbare mode voor de consument.”

Linda is nu 17 jaar werkzaam als freelance stylist en creative director. Na een stage bij Elle, is zij als zelfstandige styliste begonnen bij de bladen: Yes, Viva, Cosmopolitain en Marie Claire. Vanaf het begin is zij betrokken geweest bij het oprichten van het tijdschrift JAN als Chef Mode en Beauty. Sinds 3 jaar doet zij freelance styling en creative direction voor diverse mooie merken en titels, zowel nationaal als een internationaal. 


team2Wie is Marjolein Mos? 

“Ik was een jaar of 12 en met mijn ouders op vakantie in Zeeland. Een modeteam was aan het fotograferen op het strand.  Fotograaf, stylist, model, visagist… Ik wist meteen, dat wil ik ook! Styliste worden, dat leek mij te gek.”

Marjolein werkt nu inmiddels alweer 15 jaar in de modebranche. In die jaren heeft ze vooral heel veel shoots gedaan voor het tijdschrift Marie Claire, als vaste moderedacteur. Tegenwoordig is zij styliste voor verschillende glossy’s: JAN magazine, LINDA, Holland Herald, Harper’s Bazaar. Ook verzorgt ze de styling voor (internationale) modelabels en ze doet de styling voor commercials en allerlei advertentie campagnes. Ze komt op de mooiste plekjes ter wereld en bezoekt natuurlijk ook de Paris Fashion Week om de laatste trends op de catwalk te spotten! 

Make-up artist

Naast de stylistes Linda en Marjolein zal ook een speciale hoek in worden gericht om je op te laten maken. Dit wordt verzorgd door het internationale make-up merk Deborah Milano. Onder leiding van make-up artist Ronald Maasakkers, krijg je bij een bezoek aan onze stand de kans om je prachtig op te laten maken en de laatste make-up trucs onder de knie te krijgen.


team3Wie is Ronald Maasakkers? 

“In ieder mens zit iets moois en het is mijn grote passie om al dit moois aan de wereld te laten zien. Door een goede styling en een make-up die bij jou past kun je het beste in jezelf naar boven halen.”

Ronald Maasakkers is make-up artist en nail- en hairstylist en verzorgt trainingen en workshops waarin hij vrouwen leert om met make-up hun pluspunten te accentueren. Hij werkt daarbij met de producten van het merk Deborah Milano. Make-up met natuurlijke ingrediënten op basis van mineralen.

“Goed voor de dag komen, komt niet alleen door een kapsel, mooie make-up of trendy kleding. Het gaat om het totaalplaatje. Wanneer alles op elkaar afgestemd is en bij jou past, zal jouw zelfvertrouwen groeien en zul je gaan stralen! In samenwerking met Miss Etam en Deborah Milano wil ik jou laten zien hoe jij dit alles kunt beleven.”

 

Ik hoop dat jij met dit voorstelrondje van Linda, Marjolein en Ronald nóg meer zin hebt gekregen om naar de Huishoudbeurs te komen. Tot snel!

Er is 1 reactie

  1. Maria Maas zegt:

    Ik ben heel benieuwd. Graag tot op de huishoudbeurs!

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven