Kant kan altijd!

door Karin Geen reacties
blog_miss-etam-header-kant
Het is kant wat de klok slaat. Kant straalt vrouwelijkheid uit en is er in alle soorten en maten. Wist je dat je dit mooie materiaal op veel verschillende manieren kunt dragen, zodat je het eigenlijk altijd wel aan kunt? Ik laat je zien hoe. Lees je mee? 
 

Kant is niet alleen erg stijlvol, maar ook heel draagbaar. Veel items van Miss Etam zijn gemaakt van zwart stretchkant. Zwart kant is bovendien de ideale camouflage voor oneffenheden of ongewenste lovehandles. Je kan alle kanten op met kant! Stoer en classy; vind jouw stijl met elk kanten item.
 
 

Kanten bomberjasjes

Stoer:  

Bomberjasjes zijn momenteel erg on trend. Leuk in al die printjes en kleuren, maar wist je dat ze in de collectie er ook in kant zijn? Draag een blauw opengewerkt bomberjasje op een grijze jeans en een geprint shirt en jouw outfit ziet er lekker fris en jeugdig uit. Natuurlijk horen daar comfy sneakers bij om het af te stylen. 

Classy:

Combineer het zwarte bomberjasje met een kanten kokerrok. Een feestelijk setje als je het draagt met een mooie top met subtiele glans. Een mooie panty en hooggehakte laarsjes en je creëert vrij eenvoudig een echte powerlook, waar je je toch nog comfortabel in voelt! 
 
 

Kanten tregging

Casual: 

Deze tregging met kanten details zit heerlijk! De broek is voorzien van stretch, zodat jij je er soepel in kunt bewegen. Combineer voor een casual effect dit slimfit model met een fijne trui voor op een koude winterdag.  Bekijk deze outfit! 

 

Stijlvol: 

Creëer een pak! Met de kanten blazer heb je een prachtig geheel voor een kerstborrel of een familiediner. Een helderwitte blouse, een shirt in een knalkleurtje of sprankelend gouden top eronder geven deze twee items een stijlvolle touch. Pumps eronder en party on!  Bekijk deze look! 
 

Creëer zelf de mooiste sets en ontdek meer kant in de collectie! 

 

Zo zie je maar dat kant super veelzijdig is! Heb jij al kant in jouw kledingkast? Hoe combineer jij jouw lace -items dan? 

 

 

 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven