Dit zijn de lente trends van 2017

door Karin Geen reacties
trends-missetam

Naast de eerste zonnestralen, word ik hier wel heel blij van: de nieuwe collectie. Ik neem de nieuwe trends onder de loep met oog op wat er nu al binnen is en wat er nog gaat komen!

ruffles-missetam

 

 

 

Lovely lente

De lente is vrolijk en vooral heel feminine als we de nieuwe silhouetten zien. Roezels en plissé maken elke look in een klap supervrouwelijk. De tops met roezels zijn er in alle soorten en maten. Met mouw, zonder mouw en met subtiele of opvallende ruffles. 

 

 

 

bomberjacks-missetam

 

 

Stoer en Trendy

Als tussenjas of gewoon voor binnen in een stoere laagjeslook. Bomberjacks zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Kies een kek printje of juist een effen model en combineer met een mooie mouwloze top of een geprint shirt met een tropisch tintje (ook een nieuwe trend!). 

 

 

broeken_missetam

 

Korter en Kleur 

Pastelkleurtjes en wit! Zet jouw benen in de schijnwerpers in een lichtgekleurde broek. De modellen zijn slim fit, zoals we gewend zijn. Maar we gaan ook iets korter, want het wordt immers warmer! 7/8 e lengte is hot. De broeken tot net boven de enkels zijn heel prettig bij de hoger wordende temperaturen. Van net boven de enkel tot de culotte. Deze wijder vallende broek (in luchtig linnen) valt op de kuit en kun je lekker nonchalant combineren met fijne sneakers of juist heel netjes met hakken.

 

ajour_missetam

 

 

Perfect voor nu! 

Luchtig gebreide truien zijn perfect voor deze overgangsperiode. Je shopt ze in de laatste trendkleuren bij Miss Etam. Ik combineer zo’n fijne trui met een singletje eronder en mijn all time favorite: jeans!

 

 

 

kraagjes_missetam

 

 

Kekke kraagjes

Het kraagje valt meteen op. Dit is een los kraagje waardoor je geen volledige blouse onder een trui, sweater of jurk hoeft te dragen. Dat is dus lekker luchtig. De kraagjes zijn er in het wit en in denim, voor een nette look of juist als je meer casual gekleed wilt gaan.

 

 

Wil je meer lente trends ontdekken? Houd dan de nieuwe collectie in de gaten!

 

Ben jij al klaar voor het voorjaar of is jouw kledingkast toe aan een lente-update? Laat me weten wat er zeker nog in jouw garderobe komt dit seizoen! 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven