Mooi in linnen

door Karin Geen reacties
linnen-missetam

Het warmere weer komt er aan. Dat betekent dat zwaardere materialen worden verruild door luchtige stoffen. Linnen bijvoorbeeld. Deze natuurlijke stof is perfect voor de lente en zomer. Waarom? Ik vertel het je graag! 

Waarom linnen? 

Wat is het nu eigenlijk? De stof linnen wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Na het dorsen, wordt alle het vocht uit de stengels gehaald en dan is de plant droog genoeg om te worden geweven. Dit natuurlijke materiaal ademt en voelt lekker koel aan bij warm weer. Linnen is duurzaam en zeer sterk, evenals super comfortabel en licht in het dragen. Linnen items behouden hun vorm goed, dat maakt een aankoop van een linnen broek, blazer of rok een goede investering voor de warmere periode die komen gaat! 

Eindeloos combineren

Bij Miss Etam zijn er verschillende linnen eyecatchers opgenomen in de collectie; blouses, blazers (vanaf 10 april 2017), items in streepprint en natuurlijk de lange pantalon. Een wijdvallend model in de kleuren: beige, wit, zand en zwart. Deze basic tinten maken het makkelijk om te combineren met vanalles en nog wat. Denk bijvoorbeeld aan een geprinte top of een mooi blouseje met roezels. Wil je wat meer been showen bij hogere temperaturen? Dan is de culotte misschien meer wat voor jou. De wijde driekwart broek is terug van weggeweest en is voor sommigen misschien wat wennen, maar ik kan je verzekeren dat dit de meest comfortabele manier is om modieus 25+ graden te trotseren.  

De linnen look

Linnen is hét materiaal om verschillende looks mee te creëren. Zomers elegant met een vrouwelijke top en hakken of juist lekker nonchalant met een spijkerjackje, streepshirt en sneakers.  Bij elke gelegenheid kun jij je linnen item uit de kast toveren. Van een drukke dag, waarbij je van hot naar her rent tot een luie zondag wandelen in de natuur.  Met veterschoenen eronder en een luchtig gebreid truitje kan ik zo een dagje gaan shoppen met vriendinnen. 

Welk item je ook kiest, linnen is dus een echte musthave voor deze lente en zomer! Eindeloze variaties zorgen er telkens weer voor dat je altijd op en top gekleed de deur uit gaat. 

Hoe zou jij de items combineren? Beschrijf jouw ultieme linnen look hieronder in een reactie. 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven