Pasen in pastellen

door Karin Geen reacties
Paasactie

Pasen komt er weer aan. Ik heb wat tip mode-inspiratie, want wat past er beter bij Pasen dan…pastellen!?   

In de collectie van Miss Etam zijn er heel wat modieuze items te vinden die perfect passen bij 1e en 2e Paasdag. Dus ga jij uit brunchen, lunchen of dineren met familie of vrienden? Met deze outfits sta jij straks te stralen van top tot teen. En, heel praktisch, de items zijn zowel casual als chique te dragen. 

Een net / nonchalant jasje

Straks staoutfit_missetamat ‘íe weer volop in bloei: de hortensia. Deze blauwe tint is aan de collectie toegevoegd en doet denken aan de prachtige bloemen. Een sprankelende blauwpaarse tint die goed past bij deze tijd van het jaar én bij pastellen zoals zachtgeel, roze en lichtblauw. Dit jasje met fleurige print is goed netjes te dragen, op dit jurkje in dit pretty printje bijvoorbeeld. Combineer je echter met een jeans met ‘destroyed’ details en witte sneakers, dan zie je al dat je een heel nonchalante trendy look krijgt!  

Shop deze combinatie hier 

 

 

 

 

 

 

Een stijlvolle / trendy top 
outfit2_missetam

Een vrouwelijke top die wijder valt met sierlijke bloemenprint én lurex boorden. Dit model mag niet ontbreken in je garderobe! Ga voor deze flatteuze fit die perfect is voor elke gelegenheid. Dus ga je eropuit met Pasen? Dan kun je dit model aan met jouw favoriete jeans, die zorgt voor een casual twist en een jeugdige touch. Door de lurex boorden kun je ook op een paasparty verschijnen. Mooi met een rok, pumps of espadrilles en elegante sieraden.  

Shop deze combinatie hier 

 

 

 

 

 

 

 

De classy / casual broek 

outfit_plus-missetam

Casual, maar met een feestelijk tintje. Combineer een geprinte 7/8 broek met een kanten top die blousend valt en een mooi crèmekleurig jasje. De pastelkleurtjes zorgen voor een vrolijke noot. Zachtblauw, lichtgeel of poederroze; ik houd hiervan en het liefst in één look.  Shine bij de paasbrunch of wees het stralende middelpunt bij een high tea met vriendinnen. 

Shop deze combinatie hier 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke outfit/ welk item is jouw favoriet? Ik hoor het graag! 

 

Deze sprankelende collectie bestaat uit veelzijdige modische items. dus wat jouw stijl ook is, in pastellen ben jij met Pasen (en lang daarna) op je mooist jezelf! 

 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven