Dit zijn de 6 najaarstrends van 2017

door Karin 3 reacties
trends

Klaar voor de kou ben ik eigenlijk nog niet, maar ik ben al wel klaar voor het nieuwe mode seizoen. Nieuwe silhouetten, materialen en kleuren. Wat worden de najaarstrends van 2017? Ik laat er alvast 6 zien! 

1. Fluweelzachte fashion 

fluweel-missetam

Fluweel is terug van weggeweest. Was je hier in de winter van ’16-’17 ook zo’n fan van? Dan kun je binnenkort weer je hart ophalen. Dit keer niet alleen in tops, maar ook bomberjackjes en broeken passeren de revue. Een velvet pak (en dan bedoel ik: broek, top én bomberjasje) is misschien iets teveel van het goede. Kies voor een fluweelzacht item en  combineer maar raak!  

(Afbeelding vlnr: Broek zwart | Bomberjasje roze | Jurk blauw

 

2. Wow effect 

trompet-missetamVan vleermuis- en roezel tot vlindermouwen; met deze mouwen creëer je een wow effect  De trompetvorm zien we veelal terug in blouses, jurkjes en tunieken. Maar ook je benen worden in de spotlight gezet met deze uitlopende vorm; de flared is weer gesignaleerd in modeland. De broek flatteert enorm en zorgt voor goede verhoudingen voor elk figuur. Je creëert een  zandloper effect en dus de ultieme vrouwelijke vorm. 

(Afbeelding vlnr: Legging flared zwart | Blouse roze | Jurk zwart)

 

3. Sweet Sweaters  

sweaters-missetamMet wat extra comfort kom jij de koude dagen wel door! Deze truien zitten heerlijk en zijn in diverse kleuren, prints en lengtes verkrijgbaar. Ideaal om lekker mee te variëren met een bloemetje hier en daar, een statement quote of trendy geborduurde details. Ga jij voor een trendy streetlook of een classy outfit voor naar kantoor? Met de sweater mag en kan het allemaal. 

(Afbeelding vlnr: Sweater roze | Sweater grijs | Sweater bloem

 

4. Sporty style 

sportief-missetamSportief aangelegd of niet; deze trend is iedereen op het lijf geschreven.Sportieve invloeden domineren het herfstbeeld. Sweatstof, stoere strepen en sneakers; deze elementen zorgen voor een winnende look voor elke dag. De sporty style is vooral fijn als je van afspraak naar afspraak moet op een doordeweekse dag!  Creëer dit najaar ook eens een spannend effect door velvet met sweatstof te combineren, zoals het setje van de afbeelding hierboven. 

(Afbeelding vlnr: Sneaker wit | Rok blauw | Bomberjas bloem

 

5. De ruit is in! 

ruiten-missetamHipper dan hip ben je deze herfst pas met een geruit item in je kast. Wist je dat de ruit eenvoudig te stylen is voor elke gelegenheid? Van casual met vest op een jeans tot klaar voor kantoor op een nette pantalon. Heb je een feestje op de agenda? Draag dan zo’n geruit blouseje op een kokerrok. Combineer met hoge hakken en je bent helemaal partyproof! 

(Afbeelding vlnr: Blouse denim | Jas ruit Blouse ruit)

 

6. Printjesparade 

prints-missetam

Power to the print dit najaar! Varieer met klassieke strepen en stippen, ga voor eclectische wereldse dessins, een dierenprintje of juist voor een grappige fashion knipoog met..wimpers. Leuk al die diverse dessins! Durfals onder ons kunnen met een gerust hart print op print dragen. Houd er dan wel rekening mee dat de tinten overeenkomen, zodat er een mooi modieus geheel ontstaat. 

(Afbeelding vlnr: Top grijs | Jas luipaard Blouse roze

 

Dat wordt shoppen dit seizoen! Ben jij er al uit wat jouw favoriete fashion trend wordt? Ik hoor het graag. 

 

Houd voor meer nieuwe mode en de laatste trends onze nieuwe collectie in de gaten. 

 

Er zijn 3 reacties

 1. Ria Kamphuis zegt:

  Dit is geen reactie,maar een tip. Graag zou ik willen, dat er vermeld wordt,bij welk figuur een kledingstuk past.
  Ik heb bv een dikke maag(zwemband) en kan geen aansluitend kledingstuk dragen. Op een plaatje,zie ik niet,wat er voor mij geschikt is.Is het niet mogelijk om er bij te zetten,ofruim valt of aansluitend ? Ik durf niet online iets te bestellen het

 2. Carla baas zegt:

  WoW effect vind ik heel leuk

 3. Annemie zegt:

  Ik vindt printjesparade geweldig.

Plaats een reactie

 • (verplicht)
 • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven