Groen licht voor trendkleur groen!

door Karin Geen reacties
nieuw-missetam2

50 shades of…groen! Dit najaar is een groen item in je garderobe een must en, heel fijn, er zijn heel veel tinten groen om uit te kiezen! Ik heb er een paar voor je in de picture gezet. Kijk je mee? 

Dit seizoen zien we groen in diverse tinten; er is er dus altijd wel een tint die past bij jou! Welke wordt jouw favoriet? 

Mosgroen

De mooiste kleuren verschijnen bij de wisseling van de seizoenen. Bij de herfst is één van die kleuren mosgroen. Deze tint wordt ook wel in de trendy legerlook veel gebruikt.  Een camouflage kleur die flatteert en casual gedragen kan worden met basics als zwart en antraciet. Of juist ton-sur-ton met olijfgroen. Een vrouwelijke tegenhanger qua kleur, die jouw look nog sprankelender maakt is roze (zachtroze, oudroze of…zuurstokroze!). 

Olijfgroen

Olijfgroen is iets pittiger. Kleed je chic in olijfgroene items met een lurexdraadje (goudtinten combineren sowieso heel mooi met deze kleur). Deze classy jurk met col is daar een mooi voorbeeld van. Of ga voor sportief in een jogger met een modieus bombervestje met patches. Combineer olijfgroen met jeansblauw, naturellen of gebrande tinten zoals terra en cognac. Durf jij het aan? Kies dan eens voor een wat fellere kleur zoals geel. Deze kleur zorgt ervoor dat die olijfgroene eyecatcher nog beter tot zijn recht komt.  

Dennengroen 

Een boswandeling is mijn favoriete bezigheid tijdens dit seizoen. Al die verkleurde blaadjes in oranje, bruin en geel . De dennen blijven echter heerlijk vers groen. Die donkere kleur brengt Miss Etam nu in de collectie. Ik vind het persoonlijk een prachtige diepgroene kleur die mooi staat bij petrol, zeegroen of grijs en zwart. De sweater met quote uit de collectie staat supermodisch op een coated broek en sneakers. En de dennengroene basic broek combineert voor op het werk perfect met een mooie blazer

Een groene greep uit de collectie 
rijtje_artikelen2

 

Meer groene items vind je in de nieuwe collectie

 

Je merkt het al. Groen is niet meer te missen en er zijn echte mode musthaves te shoppen deze herfst, die iedere vrouw in haar kledingkast moet hebben! Welke tint is jouw favoriet en waar combineer jij deze groene kleur graag mee? Laat het me weten in een reactie hieronder. 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven