Brei-trends voor de herfst

door Karin Geen reacties
trends-missetam

Het is herfst en daar word ik persoonlijk altijd weer blij van. Vooral vanwege de leuke collectie vol nieuwe kleuren en materialen. Ben jij klaar voor warme breisels en fijne laagjes? Ik zet de diverse brei-trends in de schijnwerpers; kijk je mee? 

1 recht, 1 averecht…
De kabeltrui en gehaakte motieven maken hun comeback! Laat je breipennen liggen en maak het jezelf gemakkelijk; deze old timers zijn in diverse gebreide motieven gewoon te shoppen bij Miss Etam. Ga jij voor grofgebreid of juist luchtig opengewerkte items? Alles is mogelijk! 

Go for the col 
Bedek hals en nek en creëer classy en casual look met de col. Er zijn veel variaties in de mode dit najaar en dus voor ieder wat wils! Naast de klassieke opgerolde kraag, is ook de turtleneck weer van de partij. Dit subtiel opstaande kraagje is op zijn beurt een mooie tegenhanger voor de grofgebreide wijdere col, die je veelal bij jurkjes en oversized truien zult terugzien. 

trends-missetam

Printsheerlijk
Streepjes, colorblock, armyprints, animal; kies je print en combineer! Want ook in breisels is alles mogelijk. Kies voor een echte eyecatcher en draag deze gedessineerde brei-item op een basic broek of mooie kokerrok voor het mooiste resultaat! 

Knits all in the details
Saai is niet aan de orde dit najaar! Naast opvallende printjes zien we ook veel details, zoals: studs, kraaltjes, borduursels, strikdetails, roezels…ik kan zo nog wel even doorgaan. Stuk voor stuk prachtexemplaren, waar jij in zult stralen. 

In de spotlight: chenille 
Dit materiaal maakt zijn opmars in de collectie van Miss Etam. Superzacht en net zo comfortabel als trendy: chenille. Chenille komt van het Franse woord voor rups en heeft een lichte zijde achtige glans (zijde komt immers van de rups) en de garen doen er ook een beetje aan denken. Door het glanzende element van deze stof, creëer je extra opvalwaarde dit seizoen.  Een mooie aanvulling voor jouw najaarsgarderobe. Zachte textuur en aaibare luxe komen zo samen in deze warme chenille vesten, die het helemaal gaan worden!   

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven