De trendkleuren van 2018

door Karin 1 reactie
pantone

Nog maar een paar weken en dan is het 2018…Tijd om de nieuwe trendkleuren eens te bekijken. Welke kleuren zullen er volop in de winkels hangen en wat wordt straks jouw favoriete tint? Kijk mee en laat je inspireren! 

Soms is het overduidelijk welke kleur de boventoon zal voeren in een seizoen. Nu zijn er twee kleuren die iets meer vertegenwoordigd zijn in het voorjaar van 2018: rood en paars. 

almost-mauve-missetam
Almost mauve 

Deze lichte lila vergrijsde tint  doet denken aan bloesemblaadjes. Zo tegen de lente is dit een fijne tint om te dragen. Combineer deze lichte tint ton sur ton met donkerder lila. 

arcadia-missetam
Arcadia
Het is geen blauw en het is geen groen. Deze frisse tint is cool, sporty en clean. Staat mooi in combinatie met naturellen en grijs. 

 

blooming-dahlia-missetam

Blooming dahlia 
Een blozende roze toon die mooi bij elke huidskleur past. Mooi bij warm rood of met denim. Zo zorg je voor een mooie balans tussen stoer en vrouwelijk. 

 

cherry-tomato-missetam
Cherry tomato 
Rood zagen we al in dit najaar opkomen. Ook in het nieuwe jaar kun je niet om deze kleur heen. Cherry tomato is warm, niet te opvallend en leuk in een statement look of in een prachtig kleurdetail. 

chili-oil-missetam
Chili oil 
Als het de eerste maanden van het jaar nog guur en koud is, is dit dé kleur waar je het warm van krijgt! Combineer met grijs gemêleerde items als goede tegenhanger. 

 

emperador-missetam
Emperador 
Iedereen houdt toch van chocolade? Deze rijke bruine tint past zich aan aan elke look. Met pastellen zoals roze en lichtblauw creëer je een fijne casual outfit voor elke dag. 

lime-punch-missetam
Lime punch 

Zodra de zon zich vaker laat zien, komen de felle kleurtjes om de hoek kijken. Deze citrus tint past perfect bij een licht zongebruinde teint. Ga voor colorblocking en draag lime punch met antraciet of zwart. 

little-boy-blue-missetam
Little boy blue 

Baby blauw oogt fris en lieflijk. In jeans en luchtige tencelblouses gaan we deze kleur vast vaker zien. Mooi met sprankelend wit of caramel en camel. 

meadowlark-missetam
Meadowlark 

Hier word ik wel vrolijk van! Deze levendige gele kleur is vernoemd naar de weide spreeuw met een felgele borst, die de lente aankondigt. Draag de kleur met denim voor een nonchalante voorjaarslook. 

pink-lavender-missetam
Pink lavender 
Feestelijk, bruisend en supervrouwelijk. Vooral in een bloemenpatroon komt dit tintje prachtig tot haar recht. Vier de lente in lavendel! 

spring-crocus-missetam
Spring crocus 

Wat past deze kleur bij het nieuwe seizoen!  
Ontluikende bloemenpracht met krokussen en hyacinten luiden het voorjaar in. Draag deze tint bij vervaagde tinten, zoals taupe en zilvergrijs voor een verfijnde look. 

ultra-violet-missetamUltra violet 
Weer zo’n paarse tint waarin je gezien mag worden. Paars is mysterieus en energiek en past dit komende seizoen perfect in een look, waarbij dit de eyecatching color is! Een top of blouse in ultra violet geeft je gelijk de nodige pit. 

 

De kleuren zijn bekend! Maar wat zullen de nieuwe trends gaan worden…houd daarvoor de nieuwsbrief en onze social media kanalen in de gaten! Laat me weten in een reactie welke kleuren jouw favoriet zullen worden; ik ben benieuwd. 

 

Er is 1 reactie

  1. Geesknot zegt:

    Mooie kleuren nu nog een mooie collectie,,hopelijk beter dan de winter colectieniks gekocht t bij de  etam tot nu toe 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven