Sinterklaas cadeaus

door Karin Geen reacties
aangepast
Het heerlijk avondje is bijna! Heb jij al een leuk Sinterklaas cadeau op het oog? 
Bij Miss Etam shop je de leukste cadeaus onder de 20,-. Kijk mee! 
Heb jij al lootjes getrokken voor 5 december? Nog niet? Dan is dit hét juiste moment om jouw lijstje alvast in orde te maken. In de collectie van Miss Etam vind je naast de leukste fashion ook de meest trendy accessoires; riemen, sjaaltjes, kraagjes, sokken; alles om jouw look helemaal compleet te maken.  Warme winteraccessoires zijn natuurlijk ook nooit weg en kun je mooi combineren met jouw nieuwe winterjas! 
 

Haarbanden

Gebreide haarbanden zijn niet alleen lekker warm, maar maken jouw winterlook trendy! 
Naast de mutsen in de collectie is zo’n haarband weer eens wat anders.
Roze, grijs of blauw; welke band past bij jou? 
 

Riemen

Benadruk je taille met een van de riemen uit de collectie. Voorzien van speciale details om net dat beetje extra opvalwaarde te creëren. Vrouwelijke borduursels, trendy gaatjes, stoere studs of een kunstige vlecht; welke riem komt voor jou het best tot zijn recht?   
 

Sokken

Aangepast 2
 
 
 
Sokken staan bij menigeen op het lijstje als het gaat om Sintkadootjes. Niet gek, want naast de praktische kant, zijn de sokken van Miss Etam een voor een echte eyecatchers, waar je blij van wordt. Een vrolijk printje of een kekke kleur geeft zelfs op een koude winterdag jouw dag wat extra fleur. 
 

 

 

 

 


Kraagjes 

Ben je modegevoelig? Dan kun je hier niet van buiten. Kraagjes zijn in! Shop ze bij Miss Etam in basic wit of zwart (met modische studs) om te dragen bij jouw favoriete trui. Vrouwelijk, fun en helemaal on trend? Ga voor een kraagje, geschikt voor elk moment!  
 

Sjaals 

Dungeweven modellen met een leuk patroon, perfect voor binnenshuis bij een blazer of een vest of warme gebreide sjaals om de Hollandse kou te trotseren; maak je keuze uit diverse trendtinten en ga stijlvol op stap. Dus..houd je nek niet kaal, schrijf op je lijstje een sjaal! 
 

Wat zet jij op je verlanglijstje? Ik hoop dat ik je hierbij wat extra inspiratie heb gegeven voor wat je aan de Sint kunt vragen. 

 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven