Trek er stijlvol op uit in donsjasjes

door Conny Geen reacties
dons

Het is januari, niet bepaald de meest zonnige maand van het jaar. Blijf jij met deze gure temperaturen het liefst binnen? Zonde! Het geeft je namelijk een flinke boost energie. Ik geef je graag wat tips om er (stijlvol) op uit te trekken.

Wat ga jij doen? Ga stijlvol op stap in een kleurrijk gewatteerd jack. De donsjasjes zijn verkrijgbaar in een breed kleurengamma, zodat er altijd een donsjas is die past bij jouw smaak. Waarom deze jasjes zo fijn zijn? Ze zijn gevuld met 100% dons, heerlijk warm, licht van gewicht en makkelijk te combineren. We geven je wat voorbeelden waarbij dit hippe donsjack goed van pas komt!

Fietstocht

Ga jij er graag op uit met de fiets? Dan is het donsjasje een heerlijke jas voor op de fiets. Het jasje houdt je warm en de rits sluit hoog in de hals. Zo heb je het lekker warm op de fiets en kun je het donsjasje combineren met of zonder sjaal. Breekt de zon door en krijg je het erg warm? Dan heb je dit donsjasje zo uitgetrokken en achterop je bagagedrager gebonden. Het weegt bijna niets en kreukt amper, dus ben je een fanatieke fietser? Dan is dit jack echt iets voor jou!

Stedentrip

Heb je een leuk stedentripje in het vooruitzicht? Dan is het altijd lastig om op voorhand te weten wat het weer gaat doen. Het donsjasje biedt uitkomst, want hij is warm, maar wanneer je hem open draagt ook een ideaal jasje voor het voorjaar. Daarnaast is het donsjack super licht van gewicht en dus ideaal om mee te nemen in je handbagage. Wordt het onverwacht warm en loop je midden in de stad? Dan knoop je het jasje om je hals of heupen en geniet je heerlijk van het zonnetje.

Bootcampen

Ben jij vaak buiten aan het sporten? Dan is het goed om een warmer item over je sportkleding aan te trekken, zodat je geen kou vat en voor en na het sporten goed op temperatuur blijft. Het donsjasje is dan het perfecte mode item. Je ziet er sportief in uit en het is het ideale laagje om je warm te houden tijdens de warming-up en cooling down. Kies een felle kleur voor een extra sportieve look.

Wastip

Was het jasje op lage temperatuur en laat hem drogen aan de lucht. Stop hem wanneer deze helemaal droog is even kort in de droger en keer hem binnenstebuiten. Stop drie tennisballen erbij en laat de droger zijn werk doen. Dankzij de tennisballen wordt het dons weer mooi vol en fluffy en krijgt je donsjasje zijn vorm terug.

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven