Vier Valentijnsdag!

door Karin Geen reacties
valentijnsdag-missetam

Staat 14 februari al rood omcirkeld in je agenda? Het is bijna zover; Valentijnsdag! Ik geef je graag wat tips om de meest romantische dag van het jaar origineel te vieren. 

Rode harten, zoete lekkernijen en een lief kaartje van een ‘anonieme bewonderaar’…Eerlijk is eerlijk: een verrassing op Valentijnsdag is natuurlijk HARTstikke leuk, maar deze clichés kunnen een tikje origineler. Lees mee en laat je inspireren om deze dag onvergetelijk te maken voor jouw liefste…

Vandaag is rood 

Pak eens helemaal uit met dé kleur van de liefde! Begin de dag met een rood ontbijtje: maak een salade van rood fruit, bak pannenkoekjes vermengd met rode (eetbare) kleurstof, besmeer toast met aardbeienjam (extra leuk: steek er een hartvormpje uit) en schenk een glaasje rode limonade of een gezonde aardbeien-shake. 

Looking good in rood

Rood is een van de trendkleuren van 2018. Daarom zal het niet moeilijk zijn om jezelf te hullen in rood. Ben jij die lady in a red dress ? Of ga je liever voor iets subtielers? Items in deze hippe tint, zoals een rode blazer of een printje met rode accenten, passen perfect bij jouw Valentijnslook. 

Shop jouw Valentijnsoutfit 

Zoetsappig? We like!


Liefde gaat door de maag en als je aan Valentijn denkt, dan denk je aan chocolade. Geen zelfgekochte bonbons dit jaar, maar ga aan de slag in de keuken! Ik zag in de supermarkt de mix voor Red velvet cake (een rode taartmix met chocolade smaak) staan. Maak rode muffins met witte topping en roze hartjes sprinkels on top (deze staan in hetzelfde schap als de cake-mix!). Nog iets origineler? Versier een pizza! Geen hartige variant, maar ga voor ‘sweet’.  Bestrijk een basis pizzabodem met chocolade pasta en versier met pistachenootjes, aardbeien en mini-marshmellows. 

Ik “APP” je lief 

  
Ben je van plan een kaartje te sturen? Wacht nog heel even! Miss Etam speelt voor Cupido. Je kunt namelijk vanaf NU met onze speciale Facebook-app jouw geliefde, beste vriendin, je lieve zus, moeder of dochter op speciale wijze verrassen voor Valentijnsdag

Stuur jouw Valentijnsberichtje 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven