Broekenweken bij Miss Etam

door Karin Geen reacties
broek-korting-missetam

De broekenweken zijn in volle gang bij Miss Etam. Nu shop je je 2e broek met 50% korting. 
En kiezen is niet aan de orde! Bekijk snel de leukste broeken…

Tussen alle broeken trends heb je de afgelopen weken vast al wat modellen gespot die de moeite waard zijn om aan jouw kledingkast toe te voegen. Je hoeft gelukkig niet te kiezen, want het is nu hét moment om én/ én te shoppen!  

Een printje & een effen broek 
Een geprinte broek met jouw effen tops of die ene effen broek in jouw favoriete kleur met een geprint blouseje. De leukste lente-combi’s creëer je met beide. Ook leuk en helemaal on-trend: print op print en wat nog steeds kan: colourblocken. Dus eigenlijk kun je met een geprinte én met een uni gekleurde broek mixen en matchen to the max! 

Een tregging & een jeans 
Ben je, net als ik, helemaal in de ban van jeans en is dit een mode-onderdeel van jouw dagelijkse look? Jeans zijn er in alle soorten en maten en shop je natuurlijk ook tijdens de broekenweken met korting. Maar kies ook eens voor wat anders…Shop naast jouw favoriete jeans een tregging. Deze heeft geen knopen en geen rits. Wel de look van een jeans en het comfort van een legging.  

Een stoere cargo broek & een vrouwelijk gebloemde broek 
Modetrends komen en gaan. Kleuren, prints, nieuwe silhouetten; elk seizoen worden er trends onder de aandacht gebracht. Dat is met de cargo broek (in luxe en soepelvallend Tencel) en de gebloemde jogger ook het geval! Met deze twee broeken in jouw kledingkast ben jij klaar voor de komende seizoen.  

broek_korting-missetam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat wordt shoppen! 
Miss Etam heeft deze komende weken vast wel twee broeken die passen bij jouw stijl. Met deze actie is het nu juist zo leuk om eens wat anders te proberen of om jouw favoriet in een ander kleurtje of in een andere wassing te kopen. Ga dus snel naar een van onze winkels of shop op missetam.nl de veelomvattende broekencollectie.  

 

 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven