Nieuw: Miss Etam hipsters en boxers

door Tara 2 reacties
Blog_sliips

Waar let ik op bij het kopen van ondermode? Net als bij een top, rok of broek wil ik dat ondergoed comfortabel draagt. Maar er staat meer op mijn wensenlijstje…

Naast een goede pasvorm let ik natuurlijk ook op de looks. In lingerie wil ik me vrouwelijk en sexy voelen. Ik kan helemaal blij worden van een schattig kantje, een vrolijk kleurtje of een opvallende print. Ik ben erg onder de indruk van de collectie boxers en hipsters van Miss Etam. Ze dragen heerlijk dankzij het katoen en sluiten mooi aan door toevoeging van stretch in de stof. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en dessins, waardoor jouw favoriet er zeker tussen zit.

Er zijn 2 reacties

  1. Wiesje zegt:

    Kan ik deze hipsters nog ergens verkrijgen?
    Ze zitten heerlijk en heb spijt dat ik er destijds
    niet meer gekocht heb!!

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven