Nieuw bij Miss Etam: horloges

door Tara Geen reacties
Miss_Etam_Blog_Horloges

Ik ben gek op horloges. Mijn motto: je kunt niet genoeg horloges hebben! Tegenwoordig is een watch niet meer alleen om de tijd van af te lezen; het is een accessoire. Net als een armband, een ketting of oorbellen.

Horloge als fashion statement

Een polshorloge geeft een trendy accent aan je favoriete outfit. Stem daarom je horloge en outfit mooi op elkaar af en je hebt een look die compleet in balans is. Zo maak je met je horloge een heus fashion statement.

Mees & Co collectie

Omdat kleding en horloges elkaar aanvullen, verkoopt Miss Etam sinds kort een geselecteerde horloge-collectie van Mees & Co. Trendy Dutch Design horloges van zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

De horlogebandjes zijn uitgevoerd in 100%  leer of gemaakt van prachtig imitatieleer. Van zwart en wit tot taupe en grijs. Rosé, zilverkleurig of goud. Daarnaast heb je een jaar garantie op het Miyota uurwerk en de batterij.

Watch out!

Ben je op zoek naar een vrouwelijk en elegant horloge, dan vind je bij Miss Etam een Mees & Co horloge dat bij jou past. De collectie is om hebberig van te worden, dus je bent gewaarschuwd. Watch out!

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven