Nieuw bij Miss Etam: horloges

door Tara 5 reacties
Miss_Etam_Blog_Horloges

Ik ben gek op horloges. Mijn motto: je kunt niet genoeg horloges hebben! Tegenwoordig is een watch niet meer alleen om de tijd van af te lezen; het is een accessoire. Net als een armband, een ketting of oorbellen.

Horloge als fashion statement

Een polshorloge geeft een trendy accent aan je favoriete outfit. Stem daarom je horloge en outfit mooi op elkaar af en je hebt een look die compleet in balans is. Zo maak je met je horloge een heus fashion statement.

Mees & Co collectie

Omdat kleding en horloges elkaar aanvullen, verkoopt Miss Etam sinds kort een geselecteerde horloge-collectie van Mees & Co. Trendy Dutch Design horloges van zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

De horlogebandjes zijn uitgevoerd in 100%  leer of gemaakt van prachtig imitatieleer. Van zwart en wit tot taupe en grijs. Rosé, zilverkleurig of goud. Daarnaast heb je een jaar garantie op het Miyota uurwerk en de batterij.

Watch out!

Ben je op zoek naar een vrouwelijk en elegant horloge, dan vind je bij Miss Etam een Mees & Co horloge dat bij jou past. De collectie is om hebberig van te worden, dus je bent gewaarschuwd. Watch out!

Er zijn 5 reacties

 1. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your blog?
  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little
  more in the way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having one or two images.
  Maybe you could space it out better?

 2. s_t_e_f_y zegt:

  Check out her rack!

 3. You’re going to fall in love with her juicy jugs.

 4. amberlaray zegt:

  I find it simply amazing that you covered everything in just one article.

 5. I do like the way you have framed this particular difficulty plus it does indeed present me personally some fodder for consideration. On the other hand, from what I have experienced, I simply hope when other comments pile on that people today keep on point and in no way get started on a soap box regarding the news of the day. Anyway, thank you for this exceptional point and even though I do not really concur with it in totality, I respect the standpoint.

Plaats een reactie

 • (verplicht)
 • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven