Dé trend van nu: Slip-ons

door Tara 3 reacties
Slip_on Wk_32psd

Het is dé schoenentrend van dit seizoen. Ze dragen zo comfortabel als pantoffels, zien eruit als een sportieve sneaker-gymp en zijn op allerlei manieren te stijlen. Ik heb het over de slip-ons. Deze instappers zijn een feestje voor je voeten!

Wat zijn slip-ons?

Slip-ons zijn sneakers met een wat dikkere (veelal witte) zool en een stoffen of leren bovenkant. Vaak uitgevoerd in een (dieren)print of voorzien van een metallic glansje. Het model heeft iets weg van de bootschoen. Op het eerste gezicht oogt deze gymp behoorlijk casual, maar de schoen laat zich net zo goed combineren met meer vrouwelijke items.

Stylen met de slip-ons

Ondanks het sportieve model heeft de schoen een klassieke en luxe uitstraling. Je tilt je slip-ons naar een hoger & chiquer niveau door ze te dragen bij een nette outfit.

Draag de slip-ons city chic onder een skinny jeans en combineer daarbij een blouse en blazertje. Maak je outfit af met een grote handtas. Ga je de deur uit? Bij deze look staat een zwarte trenchcoat heel mooi.

Wist je dat slip-ons zelfs met een rok gecombineerd kunnen worden? Probeer het maar eens… Kies voor een rok in een midi of maxi lengte. Draag een top blouson in de rok. Maak je look af met een tas en wat statement sieraden. De stoere touch van de slip-ons kun je terug laten komen in een leren jasje.

Ben jij meer van de stoere outfits? Draag de slip-ons dan onder een (iets opgerolde) destroyed boyfriend jeans of bij een jogger. Het enige wat nog mist is een simpele top en eventueel een bomberjack.

Slip-ons bij Miss Etam

Een plat schoentje dat heerlijk draagt én modieus is, wat willen wij vrouwen nog meer? Miss Etam heeft slip-ons met luipaardprint en een oudroze patroon in de collectie. Neem een kijkje in de webshop.

Er zijn 3 reacties

 1. You could certainly see your skills in the article
  you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they
  believe. Always go after your heart.

 2. Marion Mcie zegt:

  childrens clothing should be as comfortable as possible that is why the choice of fabric is also critical,

 3. Amazing! Tһіs blog looks just like my ᧐ld one! Ӏt’ѕ on a completely differеnt topic
  bսt it has pretty mucһ the same pаge layout and design.
  Outstanding choice оf colors!

Plaats een reactie

 • (verplicht)
 • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven