Schoenen voor het najaar: welke draag jij het liefst?

door Tara Geen reacties
blogschoenen

Wie herkent het niet: uren voor de kast staan en je allerlei dingen afvragen. Waar combineer ik mijn blauwe blazer mee? Waarbij zou ik die leuke sjaal kunnen dragen? Past deze top wel bij mijn jeans? Het kiezen van de perfecte look is een echte uitdaging. En vergeet niet, als je eindelijk hebt gekozen, is er nog één ding: schoenen!

Bij het uitkiezen van de juiste schoenen komen veel dingen kijken. Soort, kleur en comfortgehalte zijn allemaal even belangrijk. Om de keus voortaan iets makkelijker voor je te maken, vertel ik je graag iets meer over de soorten schoenen die de hele herfst door kunnen worden gedragen. 

Een fashionable enkellaarsje

In het najaar maken we ons klaar voor de koudere (en nattere) dagen. Enkellaarsjes zijn daarom perfect voor dit seizoen. Je kunt je broek erin stoppen en er lekkere warme sokken in dragen. Bovendien geven ze je een echte fashion uitstraling en passen de boots ook nog eens onder elke outfit. Kies voor rust met een paar grijze laarsjes of draag een paar echte eyecatchers, zoals deze leren laarsjes met dierenprint.  

Slip that slip-on

Is het een dag iets beter weer en durft het zonnetje nog heel stiekem door te komen? Dan is de slip-on een ideale oplossing. Deze populaire schoen is ook wel een ‘bootschoen’ te noemen en is voorzien van een lekkere dikke, comfortabele zool. Dit geeft de sneaker (ja, echt, deze behoort tot het sneakersegment) een sportieve en casual uitstraling.

Het fijne van de slip-on is dat hij zich net zo goed laat combineren met nettere kleding, voor een etentje of zakelijke afspraak. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte chino en trek daar slip-ons in een zachtroze kleur onder aan. Zo fleur je jouw businesslook een beetje op en kleur je tóch nog netjes binnen de lijntjes. Kies je voor een ‘boyfriend’ jeans (probeer ‘m eens een stukje op te rollen) in combinatie met een paar van deze instappers en je bent klaar voor een dagje shoppen of een heerlijke lunch met vriendinnen. 

Bikerlaarsjes: altijd goed!

Begeef jij je echt helemaal in de najaarssferen? Kies dan voor wat hogere, stoere bikerlaarsjes. Ze lopen ontzettend comfortabel en staan geweldig onder een slimfit jeans. De gespen en de ruwe zool maken je look éxtra sterk.  

Het mag dan wel niet de tijd van slippertjes en sleehakken zijn; er zijn nog meer dan genoeg andere opties! Ik ben benieuwd: aan welke schoen geef jij je voorkeur?

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven