Nu bij Miss Etam: dierlijke instappers

door Joella Geen reacties
blog_animal_wk49

 

Wil jij ook op een stijlvolle manier kerstinkopen doen? Maak jouw shopoutfit dan nu compleet met een paar moderne instappers! Ga bijvoorbeeld voor de nieuwste items van Miss Etam: schoenen met animalprint.

Een dierenprintje is altijd een goed idee. Het geeft je outfit een exotisch tintje en kan gecombineerd worden met lekker basic items. Wanneer je jouw comfortabele jeans draagt met een paar eyecatchers als deze kom je alsnog helemaal trendy voor de dag!

Natuurlijk wil je tijdens een dagje uit of gewoon een lunch met vriendinnen absoluut geen zere voeten hebben. Daarom nu even geen hakken of strakke schoenen: kies voor lage schoentjes of een paar met veters. Daarmee kun je kilometers vooruit en ze vallen lekker op!

Voor welke comfortabele schoen kies jij? Laat het weten!     

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven