Trendreport: De mooiste schoenen voor het voorjaar

door Tara Geen reacties
Laarzen en schoenen Miss Etam

Als enorme shoe-a-holic maak ik er geen geheim van dat ik voor elke schoenentrend wel een passend paar in mijn kast heb staan. Toch ben ik van mening dat een vrouw nooit genoeg schoenen kan hebben. Natuurlijk zijn er komend seizoen ook weer een aantal spetterende musthaves op het gebied van schoenmode. Benieuwd welk model het beste bij jou past? Of van welke variant je heus nog wel een extra paar van kan aanschaffen? Lees het hieronder en laat je inspireren door de schoenentrends van komend voorjaar.

Enkellaarsjes

Mijn persoonlijke favoriet zijn de enkellaarsjes. Ze zijn er in verschillende varianten en in frisse voorjaarskleuren om je outfit een instant “happiness” boost te geven. Een enkellaarsje combineer je makkelijk met een jeans of onder een rok. Met leuke details als een extra riempje of een metallic coating geef jij je outfit net die extra touch. Enkellaarsjes hebben een hoog draagcomfort en zijn daarom ideaal voor een middagje shoppen of een feestje.

Sneakers

Deze sportieve schoen is al langer een trend, maar komend seizoen zijn sneakers een echte musthave. Het mag allemaal wat losser en minder formeel. Comfy is hierbij het nieuwe toverwoord. Daarom zien we de sneaker ook steeds meer buiten de sportschool verschijnen. Stap uit je comfortzone en draag deze trend onder een trendy rok voor een vrouwelijk, maar stoere look.

Printjes

Een ander veel voorkomend exemplaar is de schoen met print. De dierenprint is erg populair, maar ook het bloemendessin is hartstikke hip. Combineer deze vrolijke eyecatchers met basics in zachte pasteltinten voor een gebalanceerd, maar trendy geheel. Deze schoenen zijn zeer geschikt om er lekker op uit te gaan. Een fijne bos- of strandwandeling is ook geen probleem met deze fijne stappers.

Welk model je ook kiest, je loopt er altijd bij volgens de laatste mode. Wat is jouw favoriet? Laat het me weten!

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven