Mooi de zomer in met Miss Etam & Libelle

door Tara 2 reacties
libelle_wk17

Miss Etam en Libelle slaan de handen ineen en brengen met de Libelle collectie de zon in je garderobe. Deze collector’s items laten je stralen; zo ga jij mooi de zomer in!

Tropische sferen

Zwierige rokjes, elegante shorts en vrolijke tops; met de items uit de Libelle collectie krijg je zin in zomerse feesten, picknicks, strandvakanties en zonnige terrasjes. Het is duidelijk te zien dat de designers zich hebben laten inspireren door het thema ‘Let’s dance’ van de twintigste editie van de Libelle Zomerweek 2016. De collectie ademt Latin, dans en tropische sferen. De collectie bestaat onder meer uit een A-lijn rok, een maxi dress en een jurk in trendy kimono silhouet. “De shapes en materialen vallen soepel en dragen comfortabel. We hebben een kleurrijke collectie ontworpen waar iedere vrouw zich op elk moment mooi en stralend in voelt,” aldus Miss Etam.

Vrolijke blikvangers

Fleurige, moderne bloempatronen zijn de rode draad van deze vrolijke collectie. Elk item is voorzien van deze print; subtiel in de vorm van een riempje, of opvallend met een (allover) dessin. Door een eyecatcher te kiezen of kledingstukken binnen de collectie te combineren, ontstaat er een super zomerse look.

Toegankelijk voor iedere vrouw

Miss Etam en Libelle hebben een collectie ontworpen die naadloos aansluit op de wensen van de Nederlandse vrouw. “We vinden het belangrijk dat mode toegankelijk en betaalbaar is voor iedere vrouw. De collectie is veelzijdig en bestaat uit onmisbare styles en trenditems voor een zachte prijs. De items ogen modieus en flatterend, ongeacht je maat,” licht Marijke Puts van Libelle toe.  

De Libelle collectie van Miss Etam is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Miss Etam winkels en via de webshop www.missetam.nl.

Er zijn 2 reacties

  1. Anja Cost zegt:

    Ik zou heel graag met me dochter mirella cost willen gaan. Ze werkt heel hard aan haar eigen nagel studio.
    Ik weet zeker dathaar dat goed zal doen om er even tussen uit te gaan. 

  2. Jolanda zegt:

    Ik zou heel graag naar de libelle zomerweek willen met de schoonmoeder van mijn zoon. Ik vindt dat wij dit samen wel verdienen omdat wij wekelijks meedere keren op onze 3 kkeindochters passen. Wij zijn er nog nooit geweest

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven