Lente uitstapjes

door Karin Geen reacties
lente-uitstapjes-missetam

De voorjaarsvakantie is gestart! Het weer laat het nog een beetje af weten. Toch zijn er genoeg leuke lente uitstapjes binnen om te bezichtigen. Kijk je mee? 

Soms weet je gewoon even niet wat je op een vrije dag moet verzinnen. Heb jij vakantie en sta je voor het raam te kijken naar de regenachtige straten? Wil je wel naar buiten, maar staat wandelen of fietsen je nu tegen? Heel begrijpelijk! Maar er zijn tal van leuke activiteiten in Nederland, die je binnen kunt doen (met de familie). Ik ben voor je gaan rondspeuren op internet en laat je er drie zien. 

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam 

In de voorjaarsvakantie staat het museum in het teken van ‘zeehelden’. Laat je rondleiden door een van de gidsen en leer alles over de slag bij Chatham en Michiel de Ruyter. Ga op avontuur aan boord bij het VOC schip en ontdek meer over de Gouden Eeuw. 
Toegangskaartjes kopen en meer informatie lezen? Kijk dan hier: www.hetscheepvaartmuseum.nl.

Harry Potter: the Exhibition in Utrecht 

Harry Potter is terug… en hoe! Deze unieke tentoonstelling (niet alleen voor de jonge fans!) is echt een bezoek waard. Je vindt hier alle attributen uit de tovenaarswereld van Harry Potter. Deze reizende tentoonstelling is nu te bewonderen in Nederland (naast CineMec in Utrecht Leidse Rijn om precies te zijn). Ben jij fan en wil je even een kijkje wagen? Kijk dan hier: www.harrypotterexpo.nl.

IJsbeelden festival in Amsterdam

Doe je winterkleren nog maar even niet weg! Warme kleding is vereist als je naar het IJsbeelden festival gaat. Je komt ogen en oren tekort op ruim 3.000 m² met meer dan 100 ijssculpturen. Het thema is muziek; van beroemde popsterren tot befaamde muzieksteden en van instrumenten tot muziekstromingen en -culturen. Geïnteresseerd? Tot 5 maart kun je hier terecht: www.ijsbeelden.nl.

Heb jij nog leuke tips? Deel ze dan! Ik ben benieuwd. 

 

Van trenchcoat tot parka

Als je er op uit gaat… draag dan een fijne jas! De voorjaarsjassen collectie van Miss Etam is binnen en er zijn tal van verschillende soorten om jouw nieuwe favoriete jas uit te kiezen.  Je shopt een buitenjas nu extra voordelig met 20% korting.

 
blog-button-naar-webshop

 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven