Kiss to start – Vier Valentijnsdag met Miss Etam

door Karin Geen reacties
kiss

Wij begeven ons in een drukke winkelstraat in het centrum van Amstelveen op zaterdag 13 februari. Veel mensen zijn op de been om een dag voor Valentijnsdag nog wat moois te shoppen voor de dag van de liefde. Er ligt een groot rood hart op de grond met ‘Kiss to start’… wat zou dat betekenen?

Een ludieke actie speciaal voor jullie

Valentijnsdag viert Miss Etam op een heel speciale manier… Jullie werden verrast in het winkelcentrum van Amstelveen. Mocht je er niet bij zijn geweest, dan vertel ik je graag hoe het er aan toe ging.

Twee vriendinnen staan op het grote rode hart. Bij het geven van een knuffel en een zoen komt er een kapper, stylist, nagelstylist en een visagist aangesneld. Gewapend met kledingrekken, een mobiel pashokje, een make-up tafeltje en een reuze spiegel….Één van de twee krijgt een geheel verzorgde mini make-over! 

Onder het genot van een glaasje champagne en een petit fourtje voor haar en haar vriendin, wordt haar haar gestyled, krijgt ze een make-up touch-up en kledingadvies. Ze kiest een mooie kledingset uit en mag zich omkleden. Daarna worden haar nagels in een passend kleurtje gelakt en ontvangt ze een bloemetje.
Binnen dit kleine half uurtje ziet ze er tip-top uit en is ze klaar voor valentijn!

Bepakt met alle attributen snellen de stylisten weer weg! Wachtend op het volgende gelukkige “slachtoffer”. 

Bekijk hier de video! 
banner-naar-video

 

 

Was jij er ook bij? Hoe vond je het? Ik hoor het graag!

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven