Zo moeder, zo dochter

door Karin 6 reacties
moederdochter_wk18

Het is bijna Moederdag. De dag dat we onze moeders weer eens extra in het zonnetje zetten. Omdat het zulk mooi weer wordt, ga ik lekker met mijn moeder een dagje uit. Shoppen is onze hobby. Nu zijn wij zeker niet de enigen. Voor ‘Vrouw’, het magazine van de Telegraaf, hebben wij een leuke shop-advertorial opgemaakt met moeders en dochters.

 
We geven 2 moeders en 2 dochters hetzelfde basic item – een zwarte chino en een mouwloze blouse – en laten ze daarmee een outfit creëren. Hebben ze dezelfde stijl? Met deze combinaties komen ze uit het Miss Etam pashokje!  

Odette en Wytske

moederdochterkleinDochter Odette en Moeder Wytske gaan met een mouwloze geprinte blouse de hokjes in. Odette kiest een zwarte broek met een zandkleurige blazer. Een goede combinatie voor elke gelegenheid. Van een drukke werkdag tot een feestje in het weekend. 
Moeder Wytske gaat voor een roze broek. Het leren jasje (alleen in de winkels verkrijgbaar) zorgt voor een stoere twist aan deze trendy look. Een leuke set voor een dagje eropuit en te genieten van het mooie weer! De sjaal zorgt voor wat extra warmte bij een fris lentebriesje.  

 

Shanon en Nancy 

Nancy en Shanon kiezen voor de zwarte chino.
Shanon gaat voor een modieuze blazer in felroze. Door er een geprinte top onder te dragen in roze, wit en zwart ontstaat er een mooi geheel met de zwarte chino. 

Dochter Shanon: “Ik hou van comfortabele kleding, het moet vooral lekker zitten. Jeans en een blazer, daar voel ik mij het fijnst in. Dus deze outfit is helemaal mijn stijl. Dat het platte schoenen zouden worden, was voor mij ook geen verrassing. Ik loop weleens op hakken,
maar nooit op van die hoge zoals mijn moeder draagt.”  

Nancy over haar dochters keuze: “Shanon draagt vaak jasjes, maar nooit in zo’n felle kleur. Ik vind het haar hartstikke leuk staan. Soms probeer ik haar over te halen
om zich iets vrouwelijker te kleden, maar dit is gewoon wie ze is. En ze is prachtig. Ik ben heel trots op mijn dochter en bewonder Shanon om haar onvoorwaardelijke liefde. Als je haar liefde hebt, betekent dat echt wat.

Moeder Nancy draagt een trendy gebloemde top op de zwarte chino. Met deze off-shoulder top volgt ze de laatste trends en ziet ze er stralend uit op een zonnige lentedag.

Moeder Nancy: “In tegenstelling tot Shanon hou ik van vrouwelijke kleding; ik draag graag jurken en pumps. Mijn stijl is vlot en een tikje frivool, het moet niet te gewoontjes zijn. Mijn oog viel gelijk op deze blouse met blote schouders. Uiteraard met een paar goede hakken als finishing touch.”

Shanon over haar moeders keuze: “Deze outfit past echt bij haar. Vrouwelijk en een beetje bohemian, precies hoe ze zelf is. Ze ziet er altijd prachtig uit, ik teken ervoor om er zo uit te zien op die leeftijd! Mijn moeder is niet alleen mooi vanbuiten, maar ook vanbinnen. Ze is lief en zorgzaam en kan met iedereen overweg. En ze is altijd oprecht. Ik ben heel trots op mijn moeder.”

Ga jij ook weleens met je moeder of dochter shoppen? Hebben jullie dan dezelfde smaak en komen jullie soms met hetzelfde de pashokjes uit? Ik ben benieuwd! Laat het mij weten.

 

 

Er zijn 6 reacties

 1. Aaf zegt:

  We gaan vaak samen winkelen dan passen we ook wel eens elkaars kleding om te kijken hoe het mij staat! 
  5 jaar geleden kon dit niet. Toen had ik nog maat 54, terwijl ik nu in maat 42 pas!

 2. Jennie van den broek zegt:

  Mijn dochter en ik hebben TOTAAL verschillende smaken .ben benieuwd wat jullie ervan kunnen maken  

 3. Jennie van den broek zegt:

  Mijn dochter en ik hebben TOTAAL verschillende smaken dus gen benieuwd wat jullie daar van kunnen maken

 4. Marietje zegt:

  Ik kom 9 van de 10 keer met het zelfde in de hande richting mijn moeder van kijk? En zie heeft op dat moment gewoon het zelfde in de handen of in een andere kleur maar het gebeurd gewoon keer op keer weer echt ongelooflijk gewoon en keer op keer weer 

 5. yvonne zegt:

  nou ik ben benieuwd ik shop met mijn moeder en mijn dochter regelmatig bij miss etam en zou het dus leuk vinden om te zien wat jullie voor ons in petto hebben

 6. Marjon van Doremalen zegt:

  De smaak van mijn dochter Lara en van mij ligt mijlenver uiteen! Ik ben benieuwd wat jullie daarvan kunnen maken! Succes!

Plaats een reactie

 • (verplicht)
 • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven