Fashion Avond Haarlem

door Tara 1 reactie
fashionavond

Afgelopen dinsdag vond de de exclusieve Fashion Avond plaats in Haarlem. Tijdens deze avond werd de Miss Etam & Libelle collectie feestelijk gelanceerd. Ik was erbij en blik terug op dit geslaagde fashionfeestje.
 

Influencers, redactieleden en klanten

ditbenik25 april 2017. Miss Etam is in de Haarlemse winkelstraat niet te missen. Volg de ballonnen en de paarse loper! Als ik de winkel binnenstap aan de Grote Houtstraat 53 is het al een gezellige drukte. Ik herken meteen diverse influencers en bloggers, achterin staan Hilmar Mulder en Angelique Janssen van Libelle en klanten zijn enthousiast door de kledingrekken aan het struinen. Leuk om te zien hoe al deze vrouwen een passie delen voor winkelen en mode. Ik heb er zin in!

 

 

 

Altijd & overal perfect gestyled

2Antois Kiestra (head of design Miss Etam) en Angelique Janssen (Libelle) trappen de avond af met een korte modepresentatie over de Miss Etam & Libelle collectie. Ook dit jaar hebben deze merken de handen ineen geslagen. Het resultaat? Fleurige items die je gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Deze zomercollectie is zo samengesteld dat je met een paar kleine veranderingen in je look, perfect gekleed bent voor verschillende momenten. Flaneren vanaf het strand naar de boulevard, de stad in, om de dag – nog steeds perfect gestyled – af te sluiten met een zomers diner op het terras. Zelf heb ik mijn oog laten vallen op de kimono en de maxi dress.

 

Tips & tricks van de styliste

4Na de presentatie loop ik een rondje door de winkel. Ik houd mijn oren en ogen goed open omdat ik nieuwsgierig ben of de collectie in de smaak valt. Altijd spannend! Gelukkig hoor ik enthousiaste reacties. Bij de paskamers is styliste Jolanda Oskam in haar element. Ze voorziet vrouwen van stylingadvies. Hoe creëer je een taille, wat zorgt voor optisch langere benen en welke kleuren staan jou mooi? Zomaar wat tips & tricks die voorbijkomen. Na zo’n paskamersessie is het mogelijk om op de foto te gaan met je nieuwe outfit. Jolanda zal ook aanwezig zijn tijdens de Libelle Zomerweek en geeft daar workshops.

 

Hapj3es, drankjes, loterij en goodiebag

Shoppen is topsport en maakt hongerig. Gelukkig staan er hapjes te wachten. Ook die moet ik natuurlijk even (voor)proeven. Er wordt goed voor de gasten gezorgd. Met een loterij wordt de avond afgesloten. Diverse geluksvogels winnen met shoptegoed, kaartjes voor de Libelle Zomerweek of een abonnement op Libelle. Ik ga met een goed gevoel en een gevulde goodiebag weer richting huis.

Vandaag 28 april is het eindelijk zover; de Miss Etam & Libelle collectie is in de winkels en op missetam.nl verkrijgbaar.

Er is 1 reactie

  1. ingrid scholten zegt:

    ik zie nergens mij foto.staan die van mij gemaakt is hoe kom ik daar aan.

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven