Zomerschoenen: ballerina, pump, sleehak, slipper of espadrille

door Judith 4 reacties
Schoenent_V2_500pix__DEF

Verruil je bruine, zwarte of witte instappers deze zomer voor een vrolijk gekleurd paar ballerina’s, pumps of sleehakken. Rood en blauw zijn al volop in de winkels te vinden, ideaal om voorzichtig een kleurtje te wagen. Voor wie het aandurft: de kleurexplosie wordt compleet met groen, roze en fuchsia.

Nu de temperatuur bijna 20 graden aantikt, komen de open schoentjes weer uit de kast. Sleehakken zijn deze zomer weer helemaal hip: met een zool van rubber of kurk, in alle mogelijke kleuren. Natuurlijk mag een trendy ballerina het komende seizoen niet ontbreken in je kledingkast. De altijd goede slipper, heeft deze zomer iets extra’s: metalen studs, suède bloemen, gekruiste bandjes en siersteentjes. En wat dacht je van de espadrille? Voor het ultieme zomergevoel draag je dit Spaanse model met open teen in een bloemenprint!

 

Er zijn 4 reacties

 1. Toos zegt:

  In de crisestijd is het goed om afleiding te zoeken in leuke fleurige kleren daar wordt je vrolijk van.

 2. Connie Ouwehand zegt:

  Heerlijk al die gezellige kleurtjes en versieringen ook
  in het schoeisel.IK HEB ER ZIN AN!!!!!!!

  • Miguel zegt:

   Supermooie tassen! Die ene tutitge’ tas is net helemaal mijn ding, haha. Ik heb zelf echt een hekel aan alleen korte hengels, want dan sta ik in de supermarkt met mandje en pak ik wat en zakt dat ding weer van mn schouder af, het is echt heel erg vervelend! Ik wil dus altijd een tas die ik schuin kan dragen en zoek nu nog een goede kwaliteits tas die echt LANG mee gaat Bij mij is t max. 1 jaar en dan scheuren de hengels af, terwijl ik niet eens veel mee sleep maar ik gebruik mn tas dan ook wel iedere dag. Dus ik dacht ik ga sparen voor een duurder merk, maar ik heb werkelijk geen idee welke tassenmerken goed zijn en niet afscheuren van een portemonnee en een flesje water. 😛

 3. Mandy zegt:

  Ik was al van plan om dit jaar eens wat anders te gaan doen! Lekker veel kleur! Ik heb er zin in! :) Bedankt voor de tip!

Plaats een reactie

 • (verplicht)
 • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven