Make-up trends voor de zomer

door Tara Geen reacties
Make-up trends

Bloemenprints zijn het helemaal deze zomer, het liefst in combinatie met andere bloemetjesdessins. Colorblocking blijft nog even een trend, maar dan óf geheel in pastel (ik denk aan ijscokleuren) óf met een fluo-neon-kleur.

Naturel en pastel

Daar staat tegenover dat je ook geheel in het wit gekleed kunt gaan. Eventueel met hier en daar een pasteltintje in je accessoires of make-up look. De make-up blijft dan ook redelijk naturel met het accent op de lippen en een mooie geëpileerde ingevulde wenkbrauw. Het belangrijkste hierbij is dat de huid goed gehydrateerd is met vochtinbrengende crème.

Fris en fruitig met fuchsia en oranje

Gebruik voor het invullen van je wenkbrauw een wenkbrauwpoeder of -potlood. Kies een kleur die iets lichter is dan je eigen haarkleur. Je wilt niet hard overkomen, maar gegroomed zoals dat heet. De trend van vorig jaar, die Lara Stone inzette met haar gebleekte wenkbrauw, is nu toch wel voorbij. Wat betreft de lippen… Een koraalkleurige lip is helemaal van nu. Afwijken naar fuchsia of oranje mag, maar kies niet voor een rode of donkere kleur. Het moet fris en fruitig blijven.

Elke dag een ander kleurtje

Ook in nagellak wordt de pasteltrend doorgevoerd. Sowieso zijn gelakte nagels de manier om een nieuwe trend te volgen, zonder je gehele garderobe of make-up look aan te hoeven passen. Elke dag een ander kleurtje en dan het liefst in zachte pasteltinten. Denk bijvoorbeeld aan zeegroen, ijsblauw, zachtgrijs, verwassen geel, oudroze of zelfs wit, en je bent helemaal up to date.

Geschreven door Judith Anna Pronk

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven