Zacht & vrouwelijk: de jogger jeans

door Conny Geen reacties
jeans-wk-36_nieuw

De nieuwe jogger jeans is mooi vrouwelijk en heerlijk zacht. De broek ziet eruit als een jeans, maar voelt aan als een joggingbroek. Deze combinatie zorgt ervoor dat je ‘m het liefst nooit meer uittrekt! 

Het fijne aan de jogger is dat het model bij elke vrouw past. Dankzij de elastische stof omarmt de jeans elk figuur en elke ronding. Het model is slank gesneden en de wassingen zijn medium of donker, waardoor ze perfect zijn voor alle gelegenheden. 

Draag je jogger jeans met een paar pumps, een mooie blouse en een gekleurde blazer naar je werk of met een geprinte top en vestje op een vrije dag. Deze veelzijdige jeans kan zomaar eens je nieuwe favoriet worden!

Heb jij al een jogger jeans? Je vindt ze in de webshop van Miss Etam 

 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven