Make-up tips van visagist Bart Brom

door Karin Geen reacties
blog_miss-etam-header-make-up

De winter van 2016/2017 is begonnen.  Niet alleen voor de winterperiode, maar ook tijdens de lichtpuntjes Kerst en Oud & Nieuw wil jij natuurlijk op je mooist jezelf zijn. Visagist Bart geeft tips om te sprankelen!  

Bart: “Je make-up mag gezien worden deze winter. Een donkere lipstick zul je veel zien, vooral matte lipsticks zijn hot & happening. Met een strakke eyeliner en kunstwimpers gaan jouw ogen nog meer stralen! Voeg daar extra glans aan toe door een shiny blush te gebruiken op de jukbeenderen. Ik geef je ook graag wat tips om 365 dagen per jaar te shinen!” 

Tips

Tip 1: De beste basis

Een goede foundation kan wonderen verrichten. Zorg ervoor dat je niet téveel foundation aanbrengt, dit kan er namelijk onnatuurlijk uitzien. Kies voor een foundation die matcht met jouw huidskleur. Het is moeilijk om donkere kringen te verbergen. Veel vrouwen proberen donkere kringen onder de ogen te verbergen met een huidskleurige concealer, maar dit is een no go! Gebruik een concealer die lichter is dan je huid, dit licht je ogen op en verbergt de donkere kringen veel beter. Door de lichte kleur worden je ogen daarnaast ook optisch gelift.

Tip 2: Light up!

Om je ogen te laten stralen kun je een beetje highlighter aanbrengen onder je wenkbrauwen en in je binnenste ooghoeken. Highlighters laten jouw ogen weer stralen en geven jou zonder twijfel een frisse uitstraling. Let wel op dat je highlighter niet te veel glitter bevat! Kijk ook uit met glanzende oogschaduw op de ogen als de huid wat ouder is, want glanzende oogschaduws versterken eventuele lijntjes.

Tip 3: Mooie blik

Naarmate je ouder wordt, worden je wimpers dunner, korter en lichter. Het is dus belangrijk om een goede mascara te gebruiken. Kies voor een mascara die zorgt voor meer volume en lengte.

Tip 5: Lip-tip

De juiste lippenstift gebruiken, is één van de beste manieren om 10 jaar jonger te lijken in slechts 10 minuten! Gebruik, als je ouder dan 55 jaar bent, een wat frissere kleur lipstick zoals een mooie koraaltint.

Bart BromEven voorstellen 

Mijn naam is Bart Brom. Ik werk al meer dan 25 jaar als kapper en visagist voor fotografie, modeshows en privéklanten. Het is mijn passie om iedere vrouw de beste versie van zichzelf te laten zijn. Het werk blijft voor mij erg leuk omdat je iedere dag met andere mensen en op verschillende locaties werkt. Door dit werk heb ik ook veel van de wereld mogen zien; van Cuba tot IJsland en van Bali tot Lapland. 
Ook werk ik met veel bekende Nederlanders en voor verschillende bladen, televisie programma’s en rode loper-evenementen.

Je kent mij ook als jurylid van de ‘Wat jou mooi maakt’campagne van Miss Etam! 

 

Plaats een reactie

  • (verplicht)
  • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven