Wat is jouw modehoroscoop?

door Tara 5 reacties
mode-horoscoop-missetam

Wat zegt jouw horoscoop eigenlijk over jou en welke modestijl is helemaal jouw ding in 2017? Je leest het in de gratis modehoroscoop.

steenbokSteenbok

23 december – 20 januari

 • Karakter: Ambitieus, verantwoordelijk, praktisch en traditioneel.
 • Stijl: Tijdloos en klassiek.

   

  De Steenbok is een van de meest stabiele sterrenbeelden. Je bent zelfverzekerd en betrouwbaar. Dat maakt jou tot de ideale vriendin en collega. Tradities en manieren zijn voor jou heel belangrijk.

  Als het om mode gaat, loop jij niet achter de trends aan. Wel heb je gevoel voor stijl. Je shopt liever één duurder item van een mooie kwaliteit, dan een budget kledingstuk dat voldoet aan de laatste fashion trends. Je hebt een klassieke stijl en je voorkeur gaat uit naar naturellen en aardse tinten. Jouw kledingstijl is niet seizoensgebonden. Je werkt met verschillende laagjes om in de koude maanden een warme outfit te creëren. Om je look wat meer pit te geven voeg je een kleuraccent toe. Jouw motto: less is more.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

waterman

Waterman

21 januari – 18 februari

 • Karakter: Vriendelijk, sympathiek en authentiek.
 • Stijl: Klassiek en uniek.

   

  Als Waterman ben je uitbundig en levendig. Je houdt van aandacht en van de spotlights. Je hebt een grote vriendengroep die heel belangrijk voor je is. Toch vind je het lastig om jezelf op waarde te schatten. Je legt de lat erg hoog voor jezelf.

  Mode en beauty staan niet bovenaan jouw prioriteitenlijstje. Toch zie je er meestal uit om door een ringetje te halen, zonder daar veel moeite voor te doen. Jouw stijl omschrijft zich als origineel, uniek en een tikje klassiek. Je kiest graag voor mooie basics en geeft je outfit een eigenzinnige touch met opvallende accessoires. Trends zijn leuk, maar als iedereen ze draagt, haak jij af. Mode is voor jou een experiment, net als het leven. Zodra saaiheid en sleur inzetten, sla jij een nieuwe weg in. Liefde, werk en vriendschappen moeten je blijven verrassen.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

vissen

Vissen

19 februari – 20 maart

 • Karakter: Dromerig, sensitief, veelzijdig en chaotisch.
 • Stijl: Romantisch en vrouwelijk.

   

  Jij als Vissen bent een mix van de andere elf sterrenbeelden. Jouw kracht ligt in het aanpassen aan allerlei situaties en mensen. Go with the flow. Je bent sensitief en gaat eerder op je gevoel af, dan op je verstand. Je hebt regelmatig een roze bril op. Je houdt van film, kunst, muziek, boeken en poëzie.

  Ook op beautygebied kies jij het liefst voor theatraal. Zeker tijdens een (verkleed)feestje. In het dagelijks leven gaat je voorkeur uit naar een subtiele look. Je houdt van zwierige stoffen met een romantische touch: roezels, kant en kraaltjes. Zachte tinten spreken je aan. Mode vind jij leuk, maar niet heel belangrijk. Liever geef je jouw geld uit aan een ervaring, zoals een mooie reis.

  Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

  ram

Ram

21 maart – 20 april

 • Karakter: Moedig, vastberaden, zelfbewust en enthousiast.
 • Stijl: Casual en opvallend.

   

  De Ram is een vuurteken. Passioneel, vurig, onafhankelijk, extravert en van nature avontuurlijk. Rammen kennen weinig angst en durven veel. Jij trekt je eigen plan.

  Ook op mode- en beautygebied. Vaak zit je als Ram bovenop de nieuwste trends, maar je draagt waar jíj je goed in voelt. Je hebt lef en creëert iedere keer weer een verrassende outfit. Felle nagellak, gewaagde haarkleuren, vintage vondsten en eyecatching accessoires zijn aan jou besteed. Voor een avondje op stap, pak je uit met kleding. In je vrije tijd kies je vaak voor een casual look die past bij je actieve levensstijl. Je bent een kameleon en draagt kleding die bij je mood past.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

stierStier

21 april – 21 mei

 • Karakter: Gevoelig, betrouwbaar, koppig en creatief.
 • Stijl: Basic en classy.

   

  Jij neemt de tijd om van kleine dingen te genieten. Je bent sensitief ingesteld; jij ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt vaak meer dan anderen. Maar je hecht ook veel waarde aan materialisme in de vorm van geld en bezittingen. Je bent een stabiel en betrouwbaar persoon die niet dol is op veranderingen.

  Je bent altijd op zoek naar nieuwe luxe items, mits het past binnen je budget. Dat zie je ook terug in je kleding: kwaliteit gaat boven kwantiteit. Je laat modetrends het liefst links liggen en kiest voor basic styles met een klassieke touch. Je hebt een voorkeur voor oversized shapes; rechte jasjes, wijde vesten en maxi rokken. Elegant en toch comfortabel.

  Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

  tweelingen

Tweelingen

22 mei – 21 juni

 • Karakter: Flexibel, intellectueel, levendig en communicatief.
 • Stijl: Trendy en verrassend.

   

  Tweelingen zijn flexibel en passen zich als een kameleon aan hun omgeving aan. Met je vriendelijkheid wind jij iedereen om je vinger. Je bent door die verschillende gezichten mysterieus en moeilijk te doorgronden voor anderen.

  Als Tweelingen ben je constant in beweging, doe je veel dingen tegelijk en staan jouw gedachten nooit stil. Die afwisseling zie je ook terug in de kledingstijl van Tweelingen. Je bent goed in het combineren van items en vindt het leuk om op de hoogte te zijn van trends. Vaak kies je één trend uit en ga je daar helemaal voor, om vervolgens te switchen en een andere modetrend te omarmen.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

kreeftKreeft

22 juni – 23 juli

 • Karakter: Attent, verlegen, creatief en vrolijk.
 • Stijl: Origineel en handmade.

   

  Als Kreeft ben jij geliefd door je zorgzaamheid. Je bent huiselijk en het woord knus staat bovenaan in jouw woordenboek. Je zult de mensen van wie je houdt flink pamperen; attent zijn geeft jou energie. Je komt wat verlegen en onzeker over.

  Naast jouw behoefte aan veiligheid en stabiliteit binnenshuis en op je werk, heb je ook een creatieve kant. Deze combinatie zie je terug in jouw kledingstijl. De basis van je look bestaat uit neutrale tinten. Je investeert in key items die lange tijd meegaan. Je vrolijkt je outfit op met kleurrijke details en handmade accessoires. Je zorgt ervoor dat je kledingstukken in harmonie zijn met elkaar. Het totaalplaatje klopt altijd.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

Leeuwleeuw

24 juli – 23 augustus

 • Karakter: Speels, charmant, loyaal en warm.
 • Stijl: Mix en match.

   

  Lights off, spot on! Als Leeuw sta je graag in het middelpunt van de belangstelling. Met jouw charme en stralende persoonlijkheid trek je veel aandacht. Je bent loyaal aan vrienden en familie en erg geliefd.

  Niet alleen jouw karakter maakt indruk, ook met jouw kledingstijl weet je blikken op je te richten. Je hebt gevoel voor fashion. Je scoort graag vintage items en mixt ze moeiteloos met kleding van de bekende ketens. Vriendinnen vragen jou regelmatig om stylingadvies. De inhoud van jouw kledingkast is om jaloers op te worden! Van pastel tot fel, casual of chic; jij weet voor elke gelegenheid een passende look te creëren.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

maagdMaagd

24 augustus – 23 september

 • Karakter: Perfectionist, zorgzaam, gevoelig en geordend.
 • Stijl: Clean en luxe.

   

  Het liefst denk jij als Maagd aan alles en regel je dingen tot in de puntjes. Perfectionisme is jouw middle name en loslaten vind je lastig. Je bent niet alleen kritisch, maar ook zorgzaam. 

  Jouw look bestempelt je kritische karakter. Je ziet er altijd prachtig uit. Kledingstukken moeten van goede kwaliteit zijn en matchen met elkaar. Opvallende items laat je links liggen, maar een printje kun je op z’n tijd wel waarderen. Je hebt een liefde voor texturen en luxe stoffen.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

Weegschaalweegschaal

24 september – 23 oktober

 • Karakter: Evenwichtig, eerlijk, bescheiden en sociaal.
 • Stijl: Gebalanceerd en eigen.

   

  Balans en harmonie, daar draait het bij jou om. Je bent een pleaser met veel humor en een strijder tegen onrecht. Een gulden middenweg vinden, daar ben jij een ster in.

  De Weegschaal is van nature het meest geïnteresseerd in mode. Je ziet er graag goed uit en daar doe je dan ook je best voor. Je volgt de trends op de voet, maar geeft er je eigen draai aan. Over the top, daar doe je niet aan. Net als je karakter moet je outfit in balans zijn. Geen opvallende modestatements; je kiest liever voor een subtiele fashionable touch aan je look.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

schorpioenSchorpioen

24 oktober – 22 november

 • Karakter: Intens, loyaal, materialistisch en mysterieus.
 • Stijl: Verleidelijk en sexy.

   

  Jij bent een diva en een femme fatale. Je hebt een alles-of-niets-aanpak. Ga je ergens voor dan doe je dat voor de volle honderd procent. Luxe en adrenaline dat zijn jouw drijfveren. 

  Op mode- en beautygebied kies je graag voor vrouwelijk en verleidelijk. Zwarte eyeliner, rode lippenstift, kant en pumps. Jij hebt het talent om je uiterlijk aan omstandigheden aan te passen. Soms kies je voor een intense look. Op een andere dag ga je voor een meer subtiele outfit en zet je je zonnebril op om minder op te vallen.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

Boogschutterboogschutter

23 november – 22 december

 • Karakter: Optimistisch, avontuurlijk, romantisch en luchtig.
 • Stijl: Sportief en stijlvol.

   

  Waar jij bent, hangt een positieve vibe. Jij bent een optimist ten voeten uit en door deze instelling komt vrijwel alles op z’n pootjes terecht. Je verbreedt graag je horizon met avonturen.

  Modetrends interesseren jou niet zo. Je kiest het liefst voor kleding waar je je comfortabel in voelt. Vaak heeft jouw look een sporty uitstraling, een spijkerbroek met sneakers bijvoorbeeld. Maar als een gelegenheid erom vraagt trek je alles uit de kast en zie jij er super stijlvol uit.

Bekijk welke mode-items voldoen aan jouw stijl.

Er zijn 5 reacties

 1. Ellen zegt:

  Leuk om te horen welke stijl bij mijn geboortehoroscoop past.
  Dit klopt helemaal! Ik verjaar meer naar het einde van de horoscoop
  tweeling. (19 juni) De stijl trendy en verrassend klopt voor mij maar ik ga ook beetje
  de kreeft qua stijl. De handmade en orginaliteit is voor mij op het lijf geschreven
  omdat ik ontwerp. Ik houd van zelfgemaakte materiaal die daarnaast ook
  een orginele uitstraling heeft.

 2. Henja zegt:

  Heel erg leuk om het nu zo te doen.
  Mijn sterrenbeeld is maagd en dat klopt wel wat er staat.
  Prachtige kleding weer missetam dus weer een hoop te kiezen en te kopen voor mij.
  Gr van Henja de Jong.

 3. Astrid zegt:

  Wat leuk zeg! Had dit nog niet eerder gezien op internet. Op http://www.astrohoroscoop.nl kijk ik
  meestal voor de ‘gewone’ horoscoop met interessante artikelen, maar had nog nooit’
  iets gelezen over mode. Super!

 4. Eva Stigter zegt:

  Leuk , zo.n mode-horoscoop ,maar bij mij klopt het toch meestal maar een klein beetje,
  of net voor de helft wel en de andere helft niet….God-zij-dank zijn wij ook niet zo afhankelijk van de sterrenbeelden,als we we soms geloven!Iedere vrouw heeft toch haar eigen stijl?!
  , Groetjes, Eva Stigter,uit Eindhoven,waar ik met stijgend plezier woon!)

 5. aysen gunel Gunes zegt:

  IK vind het erg Leuk, om het beetje om sterrenbeeld manier kijken.

Plaats een reactie

 • (verplicht)
 • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven