Mix & Match: Stippen en strepen

door Karin Geen reacties
mix-match-missetam

De komende seizoenen worden printjes je van het! En dan gaan we net een stapje verder: een mix & match van print op print wordt een hit! Maar hoe vertaal je deze gedurfde trend naar een draagbare look? ik laat het je zien. 

Hou jij, net als ik, van deze klassieke dessins? Dan kun je deze lente en zomer je hart ophalen. Minuscule stipjes, grote dots, smalle strepen en brede banen die van links naar rechts, van boven naar beneden of schuin geplaatst zijn; lekker veel keuze dus! 

Print-spiratie 

Voor het combineren van stippen en strepen zijn er wat regeltjes die je in gedachten moet houden. 

 1. Mooi in monochrome
  Zwart-witte printjes staan prachtig bij elkaar. Het is bij de print op print trend trouwens altijd goed om minstens twee tinten overeen te laten komen. Nou, dan is zwart-wit natuurlijk een eitje om mee te combineren. 

 2. Groot en klein 
  Je kunt ook kiezen voor dezelfde printjes in verschillende grootte. Met de streep bijvoorbeeld. Een smalle streep staat heel mooi met een wat dikkere of bredere baan. Ook heeft Miss Etam een blouse, top en jurk in de collectie met twee soorten stippen. 
  Zo hoef je al helemaal niet meer zelf de combi te verzinnen 😉 Met een effen broek volg je op een subtiele manier de print-print trend. 

 3. Keep it simple 
  Met dots & stripes als blikvangers van jouw look is het verstandig om niet al te veel extra’s toe te voegen. Houd je silhouet simpel. Roezels laten we daarom achterwege en zijn helemaal niet nodig. 

Omarm deze trend en mix en match strepen en stippen to the max! Ik ben benieuwd hoe jij deze twee pretty prints zult gaan combineren. Bekijk de leukste items en ga zelf aan de slag om van top tot teen te shinen! 

Bekijk NU de dots & stripes collectie 

Plaats een reactie

 • (verplicht)
 • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven