Heb jij gewonnen?

door Tara Geen reacties
paaswinnaar

Afgelopen week telden wij af tot Pasen. Acht dagen lang werd er elke dag een online chocolade verrassingseitje opengemaakt. Jij kon meedoen met verschillende acties. Check hieronder of jij een winnaar bent.

Zoek de paaseitjes en raad het woord

We zijn op maandag 21 maart gestart met ‘Zoek de paaseitjes en raad het woord’. Een zoek-spel waarbij je tot en met Tweede Paasdag elke dag op verschillende plekken (blog, Facebook, de nieuwsbrief en de webshop) een letter kon vinden. De verschillende letters vormden samen een woord. Het juiste antwoord is: BLOESEMS. De winnaars van 25,- shoptegoed zijn:

 • Ingrid Merry
 • Laura Verstoep
 • Marjolein Wierenga
 • Alie Elzinga
 • Monique van de Brug

Hoeveel paaseitjes tel jij

Op Facebook kon je een gokje wagen en raden hoeveel eitjes er in de glazen pot waren gestopt.

Jolanda Raven heeft het exacte aantal genoemd en wint daarmee een artikel naar keuze t.w.v. 50 euro.

Verzorgingsset

Miss Etam staat voor ‘Mooi Jezelf Zijn’. Door via Facebook te laten weten wat voor jou het ultieme paasgevoel is, maakte je kans op 1 van de 5 verzorgingssets, bestaande uit een Miss Etam handcrème en een Miss Etam nagellak.

 • Sandra Kuiper
 • Ineke Elnez
 • Wendy van Schijndel
 • Caroline Samsen
 • Jolanda Brand

Winnaars krijgen bericht

Gefeliciteerd allemaal! Jullie ontvangen per mail of via Facebook bericht.

Plaats een reactie

 • (verplicht)
 • (verplicht, wordt niet op de site getoond)

Scroll naar boven