storelocator-icon Winkels
Alle winkels

Veilig winkelen bij Miss Etam


Uiteraard wil je veilig winkelen bij Miss Etam. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staan altijd centraal. Het is daarom extra belangrijk dat we er samen voor zorgen dat we de richtlijnen en het advies van het RIVM en onze branche-organisatie InRetail opvolgen.


Veilig shoppen doe je online. Wij inspireren je graag met de nieuwste collecties en trends. En online bestellen is heel eenvoudig. Heb je hulp nodig?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.


Ook onze medewerkers die jouw bestelling verpakken, werken in veilige omstandigheden waarbij alle hygiëne maatregelen gehanteerd worden die zijn voorgeschreven vanuit het RIVM. Hierdoor kan het gebeuren dat je iets langer moet wachten op jouw bestelling. We informeren je hier tijdig over.

Bij de kassa staat signing met de regels en richtlijnen. We willen je vragen om steeds de aanwijzingen van ons winkelteam op te volgen. Kom zoveel mogelijk alleen winkelen. Stel je bezoek aan onze winkel uit als je lichte verkoudheidsklachten hebt.


Iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar. Bij de kassa en de paskamers zijn lijnen geplakt zodat we ons eenvoudig aan de 1,5 meter afstand kunnen houden. Om de veiligheid voor jou en onze medewerkers te waarborgen controleert het winkelpersoneel het maximale aantal klanten in de winkel en is er bij de kassa steeds één medewerker.


Onze medewerkers wassen zeer regelmatig de handen. Er is hygiënegel aanwezig die jij kunt gebruiken. De kassa-omgeving, paskamers en deurklinken worden regelmatig gereinigd. Iedere kassaplek is afgeschermd met een plexiwand.


Je kunt alleen betalen met pinpas of contactloos. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je binnen 30 dagen de artikelen terugbrengen. Zie ook ons retourbeleid. Mocht de winkel dan nog niet open zijn, dan zijn we uiteraard coulant.


Bekijk hier wat de exacte openingstijden per winkel zijn.


Amfori

Persoonlijk stylingadvies

Heb jij ook zin in nieuwe kleding? Gewoon omdat het zo fijn is om dat shirtje met vrolijke bloemenprint uit de kast te trekken of die zwierige jurk nu de zon gaat schijnen. Maar weet je niet zo goed hoe je al die leuke items moet combineren? Kun je wel wat advies gebruiken wat de beste kledingstukken zijn bij jouw lichaamstype? Of heb je een andere vraag over kleding? Vanaf nu kan je bij Miss Etam terecht voor persoonlijke online stijladvies!

Boek een intakegesprek via Facebook, kies een geschikt tijdstip en vul jouw telefoonnummer in.

Onze styliste neemt vervolgens contact op met jou en gaat met jou in gesprek. Uiteraard kun je direct een vervolgafspraak maken.

Hoe werkt het?

 • 1. Boek jouw intakegesprek via Facebook
 • 2. Ga naar fb.com/book/missetam
 • 3. Selecteer jouw tijdslot
 • 4. Vul je telefoonnummer in
 • 5. Ontvang een telefoontje van één van onze medewerkers en leg jouw modevraag voor
 • 6. Plan een vervolgafspraak in voor jouw persoonlijke (online) advies

 • We zijn gestart! Onze agenda staat al open.


  Alvast inspiratie opdoen?

  Klik hieronder om de totale collectie te bekijken.

  Voeg toe aan startscherm

  Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .