storelocator-icon Winkels
Alle winkels
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Miss Etam is er voor jou.

Miss Etam gaat niet over Miss Etam, maar is gericht op jou. Omdat jij er altijd bent voor anderen, is Miss Etam er voor jou. Dus hebben we je in gedachten bij alles wat we maken, doen en bedenken. We zijn dichtbij, in jouw wereld. Met persoonlijke aandacht, warmte en exceptionele service. Gepassioneerd om elk contact te laten voelen als ultiem moment voor jezelf. Dat doen we met betaalbare collecties, omgeven door advies en service.
Verrassend, vrouwelijk en voor jou.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernement
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hoe doet Miss Etam dat eigenlijk? Dat vertellen we je graag aan de hand van de onderstaande 5 onderwerpen.

Samen sterk

Samen met 60 modebedrijven heeft Miss Etam dit Convenant ondertekend om gevaarlijke werkomstandigheden en milieuproblemen tegen te gaan.

Amfori

Samen inzetten

Sinds 2003 is Miss Etam lid van Amfori BSCI, een initiatief van bedrijven dat zich wereldwijd inzet voor de verbetering van de werkomstandigheden binnen de productieketen.

Samen verbeteren

In 2013 hebben wij als Miss Etam het eerste Bangladesh Accord ondertekend, om zo mee te werken aan de verbetering van de arbeidsomstandigheden van de fabrieksmedewerkers in Bangladesh.

Samen verduurzamen

Waar het mogelijk is, kiest Miss Etam voor duurzamere alternatieven om jouw kleding te maken. Denk hierbij aan biologisch katoen en gerecycled polyester.

Samenwerking

Waar komen jouw T-shirts, jurken, jeans en jassen eigenlijk vandaan? Wij vinden het belangrijk om hier open en transparant over te zijn. In 2018 zijn voor Miss Etam de belangrijkste landen van herkomst: Turkije, China, Bangladesh en India. Deze 4 landen vertegenwoordigen 94% van de totale productie in 2018.

Productielanden

*Lees hier meer over Miss Etam & Duurzaam ondernemen

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .