storelocator-icon Winkels
Alle winkels
Amfori Amfori

Miss Etam produceert een groot deel van haar orders in landen die benoemd zijn als High Risk countries. Dit is de een van de voornaamste redenen dat Miss Etam in 2003 lid werd van het Amfori Business Social Compliance Initiative (BSCI). Amfori BSCI is een initiatief van bedrijven dat zich wereldwijd inzet voor de verbetering van de werkomstandigheden binnen de productieketen. Wij streven naar een duurzame samenwerking met onze leveranciers.

Door BSCI audits (onderzoek op basis van kwaliteit) uit te laten voeren bij onze productielocaties, worden deze regelmatig gecontroleerd op het naleven van verschillende sociale thema’s. Na een audit wordt een verbeterplan geschreven, waarin alle punten worden beschreven waar aan gewerkt moet worden om te verbeteren, met bijbehorende tijdslijnen. Zo werken we stap voor stap aan verbeteringen.

Naast zo'n BSCI audit, bezoeken we ook zelf zo regelmatig mogelijk onze productielocaties. Dit draagt bij aan een goede werkrelatie met de contacten bij onze fabrieken.

Meer weten over Amfori?
Lees meer

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .