storelocator-icon Winkels
Alle winkels

Wat draag je onder een jurk?
We worden blij van jurken. We dragen jurken steeds meer en vaker en op elk moment van de dag. Maar er zijn zoveel verschillende jurken en wat draag je onder je jurk? Het is een veelgestelde vraag. Je wilt natuurlijk niet dat jouw ondergoed doorschijnt of dat er naden van jouw slip zichtbaar zijn. Gelukkig zijn er verschillende opties om onder jouw jurk te dragen die ervoor zorgen dat jij er niet alleen schitterend uitziet, maar ook extra zelfverzekerd voelt. Of er nu een gezellig feestje, romantische date of belangrijke presentatie op de planning staat.

Wat draag je onder een doorschijnende jurk?

Als jouw jurk licht doorschijnend is, kun je dat eenvoudig oplossen met een onderjurk. Zoek je een onderjurkje voor onder een strakke jurk? Kies dan voor een shapewear onderjurkje. Je ziet dan geen naden en laat je heupen en taille mooi uitkomen. Een shapewear jurkje kan je natuurlijk ook goed dragen onder een wijde doorschijnende jurk. Dit draagt heerlijk comfortabel en je kunt een mooie taille creëren. Combineer een blousejurk of recht model jurk met een soepelvallend onderjurkje.

Wat draag je onder een strakke jurk?

“Hello mummy!” De uitspraak van Hugh Grant in Bridget Jones Diary als hij de grote huidkleurige corrigerende slip van Bridget onder haar strakke jurk ziet. Een goede variant hierop is een seamless oftewel naadloze shapewear hipster of broekje in een gladde stof. Naadloos ondergoed zorgt ervoor dat jouw ondergoed onzichtbaar is onder je strakke jurk. De shapewear variant corrigeert oneffenheden en zorgt voor een prachtig gestroomlijnd effect.. Let ook op de type panty die je draagt. Eentje met een hoge, brede band of shape-effect voorkomt zo’n ontsierende rand in je taille.

Kies het juiste ondergoed onder je jurk

Er goed uitzien is belangrijk. Je goed voelen is nog belangrijker. Bovenbenen die continu langs elkaar schuren voelt natuurlijk alles behalve fijn en comfortabel. De oplossing? Shapewear met pijpjes, een broekje of natuurlijk een panty voor onder de jurk. Ga voor extra comfort en laat het broekje doorlopen tot boven je navel. Voorkom randjes en kies er eentje zonder naden. Hoe kies je het juiste ondergoed onder een jurk? Neem vooral geen maat groter of kleiner, maar de maat die je doorgaans draagt. Dat zit het lekkerst en dan ben je op je mooist.

Alvast inspiratie opdoen?

Klik hieronder om de totale collectie te bekijken.

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .