storelocator-icon Winkels
Alle winkels

Wat draag je op een rok?
Wat draag je op een rok? Of je nu houdt van een klassieke stijl, een casual stijl of een vrouwelijke stijl. Rokken zijn het hele jaar volop verkrijgbaar in alle lengtes en in heel veel verschillende kleuren en materialen. Wat je draagt op een rok en hoe de rok combineert hangt af van jouw stijl of de gelegenheid. Als je een t-shirt op een rok draagt en je draagt er een paar bikerboots bij ga je voor casual, maar combineer je deze outfit met een paar hakken dan ga je voor vrouwelijk. Maar ook het dragen van een blazer of een jasje op een rok maakt direct verschil.

Wat draag je op een kokerrok?

Een kokerrok sluit nauw om het lichaam en accentueert jouw taille en laat jouw vrouwelijke vormen prachtig uitkomen. Op een kokerrok draag je een top altijd in de rok of je draagt een riem over de top om alsnog je taille te benadrukken. Als je een trui op bijvoorbeeld een zwarte kokerrok draagt kies dan altijd voor een kortere trui zodat je taille zichtbaar blijft. Als je kiest voor een langere blazer, draag deze dan open of combineer een riempje met de blazer om je taille te accentueren.

Wat draag je op een lange rok?

Er zijn veel verschillende soorten lange rokken. Maar wat draag je op een lange rok? Vraag jezelf af hoe je de rok wilt dragen. Naar je werk, naar het strand of een citytrip. Het belangrijk dat je een goede vlakverdeling maakt dus duidelijk laat zien waar de top stopt en de rok begint. Dat doe je door kleuren met elkaar te combineren. Een zwarte top op een rode rok bijvoorbeeld. Denk ook aan accessoires; een riempje om je taille zorgt voor een vrouwelijk touch.

Wat draag je op een leren rok?

Van mini tot midi; wat zijn ze zijn prachtig die leren rokken. De leren rok is vooral een must in de winter. Maar wat draag je op deze rok? Goed nieuws; hij past bij iedere stijl. Heb je een casual stijl? Houd het dan simpel. Draag een oversized trui op een leren rok, een paar zwarte bikerboots en je bent klaar. Heb je een klassieke stijl? Dan past een leren midi-rok goed bij jou. Met een blouse en een paar laarsjes met hakken heb je een tijdloze, stijlvolle outfit.

Alvast inspiratie opdoen?

Klik hieronder om de totale collectie te bekijken.

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .