Outfit uitgezocht, de afspraak bij de kapper staat ingepland...maar hoe zit dat met jouw make-up? Heb je een sprankelende 'sparkle party' met oud en nieuw? Of ga je op chic tijdens een xx-aantal gangendiner? Jouw look is niet compleet zonder een mooi make-upje. Bekijk de nieuwe trends en...je hebt nog tijd om te oefenen! :) 

 

Focus op de ogen of focus op de lippen? 
Benadruk jouw sterke punten en ga voor of smokey eyes (nadruk op de ogen) of felgetinte lippenstift. En/en is dan too much. De trend is metallic. Dus ga bijvoorbeeld voor een bronskleurige donkere tint en lichte champagnekleurige oogschaduw met a touch of gold. Mocht je de metallic trend andersom willen proberen; dat kan! Met een paarsgroene metallic eyeliner en bijpassende oogschaduw vallen jouw bruine ogen nog meer op. Heb je blauwe of groene ogen? Dan zijn brons en gouden tinten prachtig! Een naturelle lipgloss is dan voldoende om jouw look af te maken. 

Mooi rood
Rode lippenstift staat iedereen. Het is alleen even de juiste tint zoeken. Heb je een lichte teint met koele ondertoon dan staan oranjerode tinten jou mooi. Heb je een donkerdere huid met een warme toon dan staat fel en helderrood prachtig. Heb je een gelige ondertoon dan staan koraal en warm oranje (brique) jou het beste. 

Winterpastellen pracht
Snoepkleurtjes zijn hot deze winter. Speel met lichtblauw, lila en roze. Een softe kleur lippenstift en een beetje koraal kleur op de wangen zorgen voor een frisse jeugdige look.  

ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE