De feestdagen worden tastbaarder wanneer je een kerstmarkt bezoekt. Onder het genot van warme chocolademelk koop jij straks de leukste kerstversieringen hier:  

 

De grotten van Valkenburg

Een begrip voor elke decemberlover! Deze kerstmarkt onderaan de Cauberg in de Gemeentegrot is de best bezochte markt in Europa. Maak je er een weekendje Maastricht van (of woon je gewoon in de buurt)? De kerstmarkt is hier een spektakel met schaatsbaan, reuzenrad en glijbaan. (van 16 tot 23 december)

De grootste markt in Dordrecht

Als je hier geen kerst-souvenir vindt...dan weten we het niet meer! Deze markt is heel uitgebreid en gezellig; echt de moeite waard! (van 14 tot 16 december)

A very English Christmas:

Probeer een glimlach op Scrooge zijn gezicht te bezorgen in Deventer! Het Dickens festival (“kerstiger” kan het niet!) trekt jaarlijks rond de 125.000 bezoekers. (van 15 tot 16 december)

Koninklijke Kerst

In hartje Den Haag gaat jouw kersthart sneller kloppen. In de binnenstad zijn er leuke kraampjes en kun je gezellig naast een knisperend vuurtje genieten van lekkere hapjes. (van 14 tot 23 december)

Deze markt blijft drijven

In de gracht in Leiden ligt de drijvende kerstmarkt. Bij versierde chalets vind je alles om in de kerstsfeer te komen!
(van 14 tot 25 december)