storelocator-icon Winkels
Alle winkels

Meest gestelde vragen over Miss Etam Moments Hieronder staan vragen en antwoorden die jou verder kunnen helpen. Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen, neem dan even contact met onze klantenservice op. Zij helpen je graag verder.
1. Wat is Miss Etam Moments?

Miss Etam Moments is ons member programma en spaarprogramma in een. Als member profiteer je van extra voordelen en leuke aanbiedingen.

Heb je gevonden wat je zocht?
2. Hoe werkt Miss Etam Moments?

Na aanmelding als member bij Miss Etam Moments spaar je als ME member punten bij iedere aankoop die je doet. Tevens ontvang je leuke extra's en speciale voordelen.

Heb je gevonden wat je zocht?
3. Hoe word ik member?

Dat kan op 2 manieren: op missetam.nl of via de Miss Etam Moments app. Deze app kun je downloaden voor Android en voor Iphone iOS. Via je Miss Etam account kan je je aanmelden als member van Miss Etam Moments.

Heb je gevonden wat je zocht?
4. Wat krijg ik als member?

Als member krijg je veel extra's zoals: gratis verzending van je bestelling binnen Nederland, punten sparen die wij omzetten in kortingsvouchers, aparte aanbiedingen en acties, eerder shoppen bij speciale acties en je wordt uitgenodigd voor member events.

Heb je gevonden wat je zocht?
5. Hoe spaar ik punten met Miss Etam Moments?

Als member bij Miss Etam Moments spaar je als ME Member punten bij iedere aankoop die je doet in de winkel en online. In de winkel spaar je via de persoonlijke streepjescode in de Miss Etam Moments app. Bij het scannen bij de kassa worden automatisch punten bijgeschreven. Online spaar je automatisch als je bent ingelogd.

Heb je gevonden wat je zocht?
6. Wat zijn mijn punten waard?

Voor elke euro (€1,-) die wordt besteed bij een aankoop op missetam.nl of in de winkel spaar je als een Miss Etam Moments member 3 punten. 300 gespaarde ME points hebben een waarde van 3 euro, 600 punten 6 euro, etc. De punten berekenen wij over de waarde van de artikelen. Aankopen met een cadeaukaart tellen niet mee.

Heb je gevonden wat je zocht?
7. Hoe lang zijn mijn punten geldig?

De gespaarde Miss Etam Moments punten zijn 1 jaar geldig. ME points die binnen 1 jaar niet zijn gebruikt, komen te vervallen.

Heb je gevonden wat je zocht?
8. Waar zie ik mijn puntensaldo?

Het actuele puntensaldo van alle gespaarde ME points is te vinden op www.missetam.nl onder het ‘Mijn Etam’ menu en in de Miss Etam Moments app onder de tabje ´Rewards´ of ´ME Points´.

Heb je gevonden wat je zocht?
9. Vouchers krijgen

De punten die je als member spaart, worden meerdere malen per jaar uitgekeerd in de vorm van een ME voucher. Je krijgt hierover dan bericht van ons. Wij zetten vouchers om vanaf 300 punten.

Heb je gevonden wat je zocht?
10. Vouchers besteden

De Miss Etam Moments vouchers zijn inwisselbaar in de Miss Etam winkels (m.u.v. de Outlet winkels), via de app en op missetam.nl.

Heb je gevonden wat je zocht?
11. Zijn er voorwaarden aan de voucher?

Ja, er zijn voorwaarden gekoppeld aan een voucher. Een voucher wordt op naam gesteld en is binnen een, door Miss Etam, vastgestelde periode in te leveren tegen korting bij Miss Etam. De ME vouchers gelden niet op sale, aanbiedingen en andere acties.

Heb je gevonden wat je zocht?
12. Punten terug bij retournering

Bij het retourneren van artikelen, waarbij een Miss Etam Moments voucher is verzilverd, wordt de betreffende kortingsvoucher weer beschikbaar gemaakt. Dit geldt uiteraard alleen indien alle artikelen waarop de ME voucher betrekking had, worden geretourneerd. Bij het retourneren van artikelen wordt het aantal ME points dat hiermee is gespaard weer afgetrokken van het saldo. Het kan enige dagen duren voordat dit zichtbaar is in het puntensaldo overzicht.

Heb je gevonden wat je zocht?
13. Ik heb geen punten gehad. Wat nu?Is je membernummer tijdens je winkelaankoop gescand van de app of doorgegeven? Dan zijn de punten binnen 1 dag in je account bijgeschreven. Is dit niet gedaan of gelukt? Vul hier het online Moments punten formulier in zodat wij de punten kunnen bijschrijven. Of neem contact op met de klantenservice via het contactformulier. Indien er op een andere manier ME points zijn verkregen, vermeld dan in de e-mail naar onze klantenservice het persoonlijke member nummer en een korte omschrijving van de actie waarin de punten zijn toegekend.

Heb je gevonden wat je zocht?
14. Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je kunt je wachtwoord gemakkelijk opnieuw instellen. Ga hiervoor naar 'Mijn Etam' op missetam.nl en klik onder het inlogveld op 'Wachtwoord vergeten'. Vul je e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Heb je gevonden wat je zocht?
15. Kan ik mijn gegevens voor Miss Etam Moments wijzigen?

Voor het wijzigen van jouw ME member gegevens, dien je in te loggen bij 'Mijn Etam' op missetam.nl. Daar kan onder andere het e-mailadres worden aangepast.

Heb je gevonden wat je zocht?
16. Wat doen jullie met mijn gegevens?

De informatie, die Miss Etam verkrijgt bij het aanmaken van jouw Miss Etam Moments account, wordt gebruikt voor het registreren voor het Miss Etam Moments spaarprogramma. Daarnaast krijgen nieuwe Miss Etam Moments members een persoonlijk account met daarin NAW-gegevens en worden de gegevens gebruikt voor het bouwen van de Miss Etam database. Miss Etam analyseert producten en klantdata om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. En natuurlijk voor het versturen van Miss Etam moments gerelateerde e-mails. Met alle gegevens gaat Miss Etam zeer vertrouwelijk om.

Heb je gevonden wat je zocht?
17. Kan ik mij afmelden voor Miss Etam Moments?

Ja, dit is mogelijk. Ga hiervoor naar 'Mijn Etam' op missetam.nl en log in op jouw persoonlijke Miss Etam account. Kies in het linker menu voor de optie 'Miss Etam Moments' en klik op de banner afmelden. Goed om te weten: je ontvangt geen bevestigingsmail van de afmelding.

Heb je gevonden wat je zocht?
18. Werkt de app op alle telefoons en apparaten?

De app werkt op alle Android 4.0 smartphones en op Iphones met iOS versie 9 of hoger.

Heb je gevonden wat je zocht?
Kom je er niet uit? Neem contact op!

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .