Miss Etam Eindhoven Centrum

Beschrijving

De locatie
Miss Etam ligt in het hartje van Eindhoven. Op vijf minuten loopafstand vanaf het station is Miss Etam gemakkelijk te bereiken. De winkel ligt bij de hoofdingang van de Heuvelgalerie, een overdekt winkelcentrum. De heuvelgalerie word bezocht door mensen uit de verre omgeving van Eindhoven. Zo komen er zelfs mensen speciaal uit België en Duitsland naar onze winkel in de Heuvelgalerie.

Geschiedenis
In 1990 is de Heuvelgalerie, het winkelhart van Eindhoven, gebouwd. Bij de bouw zijn resten gevonden van een kasteel dat voor 1420 werd gebouwd door de heer Jan van Schoonvorst. Vanaf het moment dat de Heuvelgalerie werd geopend is de Miss Etam al te vinden in dit overdekte winkelcentrum. In juli 2013 is de winkel verbouwd. Hierbij is een tussenwand met een opening geplaats, zodat de klanten van Miss Etam ook terecht kunnen bij het zusje, de Promiss. Hierdoor is het mogelijk om de assortimenten te combineren met elkaar.

Assortiment
Miss Etam Heuvelgalerie heeft een uitgebreid assortiment voor de vrouw. Vrouwen met een gemiddelde pasvorm, maar ook vrouwen met een maatje meer kunnen hier hun aankopen doen. Zelfs vrouwen die wat kleiner of juist wat groter zijn, kunnen hier terecht. Miss Etam Heuvelgalerie helpt je graag bij het zoeken van de juiste outfit en geeft je graag advies hoe je een outfit met de juiste accessoires zoals bijoux, ceintuurs, sjaals en schoenen compleet maakt.

Personeel
Ons personeel staat altijd voor je klaar, als er vragen zijn worden deze met alle plezier beantwoord. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste modetrends en adviseren je graag met een goed maatadvies en een passende outfit.

Reviews van klanten
"Zelfs voor mijn leeftijd hebben ze bij de Miss Etam leuke kleding. In de heuvelgalerie is de winkel altijd netjes en er zijn grote, mooi verzorgde paskamers. Niet alleen de winkel ziet er goed uit, maar ook het personeel is erg vriendelijk en is verzorgd gekleed". Janneke, 20 jaar, student

"Bij Miss Etam Heuvelgalerie ben ik goed en vriendelijk geholpen met mijn aankopen. Er is eerlijk gezegd wat me ’t mooiste stond. Vervolgens ook bij PLUS-collectie ben ik prima geholpen". Hilda, 43 jaar.

"Mijn probleem is: ik heb een grote maat (52). Maar bij Miss Etam Heuvelgalerie heb ik een grote keus en is er erg vriendelijk personeel dat wanneer je ergens om vraagt erg behulpzaam is. Ik kom dan ook graag winkelen bij Miss Etam in de Heuvelgalerie". Thea, 64 jaar, vaste klant.

Opening tijdens Carnaval:

Zondag 3 maart Geopend
Maandag 4 maart Geopend
Dinsdag 5 maart Geopend  

Contactgegevens

Heuvelgalerie 121 Eindhoven, 5611 DK Nederland
Telefoon: 0800 7010

Openingstijden

maandag
13:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
12:00 - 17:00
Google maps