Miss Etam 's-Hertogenbosch

Beschrijving

De locatie
Den Bosch is één van de gezelligste winkelsteden van Nederland. Miss Etam bevindt zich in één van de bekendste gezellige, drukke winkelstraten van Den Bosch vlakbij de Grote Markt. Op woensdag is er altijd markt in Den Bosch en tijdens een bezoekje aan deze stad mag het eten van een écht Bosche Bol natuurlijk niet ontbreken!
 
Geschiedenis 
’s-Hertogenbosch werd als stad gesticht op het grondgebied van Orthen, een oud domein van de graven van Leuven. Omdat de stad meteen al het karakter van een vestingsstad droeg verleende de hertog de stad stadsrechten waardoor de stad uit kon groeien tot een militair steunpunt. De resten van de eerste vestingmuur zijn op verschillende plaatsen nog zichtbaar. Ook van de Leuvense Poort zijn nog overblijfselen te zien.
De winkel van Miss Etam bestaat uit 3 panden. Intern zijn deze panden samengevoegd maar aan de buitenzijde is er alles aangedaan om de verschillende panden herkenbaar te houden. In 1930 zat hier kledingzaak De Kroon-banket-de-Gruyter. De mooie gevel van het pand komt nog steeds helemaal tot zijn recht in de historische ambiance van de binnenstad.
 
Assortiment
Miss Etam Den Bosch heeft een uitgebreid assortiment damesmode en bijpassende accessoires. Iedere vrouw kan bij Miss Etam terecht. We hebben de Etam Plus collectie voor grote maten, de Kort collectie voor kleinere vrouwen, corrigerende onderkleding en schoenen. Miss Etam Den Bosch helpt je graag bij het zoeken naar de juiste outfit en geeft je graag advies hoe je een outfit compleet kan maken met de juiste bijoux, ceintuurs en sjaals.
 
Personeel
Miss Etam Den Bosch heeft een enthousiast team met veel ervaring. Wij weten iedere klant elke dag te inspireren met de nieuwste collecties en de mooiste combinaties. Wij zijn deskundig, enthousiast en beantwoorden jouw vragen met veel plezier.
 
Reviews van klanten
“De winkel is mooi overzichtelijk, schoon en groot en ruim van opzet. De collectie is veelzijdig, kleurig en divers. Het personeel is prima”.
Marga 52 jaar
 
“De winkel is overzichtelijk. De collectie laat mooie herfsttinten zien. Ik kan alleen niet altijd de goede pasvorm vinden. Miss Etam geeft vriendelijk en een eerlijk advies”.
Diana 49 jaar
 
“Mooie winkel, mooi op kleur en veel keus. Wel veel strakke broeken, maar fijn dat er zoveel truien zijn. Personeel met een gezellige Brabantse mentaliteit”.
Marian 57 Papendrecht

Gewijzigde openingstijd Black Friday:  

Vrijdag 23 november  09.00 - 21.00


 

 

Contactgegevens

Hooge Steenweg 2 S-Hertogenbosch, 5211 JP Nederland
Telefoon: 0800 7010

Openingstijden

maandag
12:00 - 18:00
dinsdag
09:30 - 18:00
woensdag
09:30 - 18:00
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 18:00
zaterdag
09:30 - 17:30
zondag
12:00 - 17:00
Google maps