storelocator-icon Winkels
Alle winkels

Het moment om te stralen met Miss Etam

In de laatste maand van het jaar gaan wij ervoor zorgen dat jij zult stralen van top tot teen. Dat kan zijn tijdens de kerstborrel op het werk, het familiediner op kerstavond of zelfs die fijne uitwaaiwandeling op 2e Kerstdag. Vier elk decembermoment voluit met de nieuwe collectie van Miss Etam.​

Actievoorwaarden '5.- shoptegoed'

Geldig t/m 31 december 2019 bij inlevering van de voucher in één van onze winkels of op missetam.nl. De korting geldt bij een minimale besteding van 20,- en is geldig op de hele collectie (m.u.v. bijoux en cadeaubonnen).

Actievoorwaarden 'Nominatie'

In totaal geven wij 500 outfits weg. - De winnaars mogen een outfit naar keuze uitzoeken t.w.v. 100,- (volwaardige prijs). - De outfit kan alleen in onze winkels worden uitgezocht, en is niet online te bestellen. Wij willen de winnaars namelijk persoonlijk feliciteren en van stijladvies voorzien, om zo álles uit jouw nieuwe look te halen! - De winnaars worden door Miss Etam-personeel geselecteerd via het online deelnameformulier en de ingeleverde nominatiekaarten in de filialen. - De winnaar zal door een medewerker van Miss Etam worden gefotografeerd in haar splinternieuwe outfit. Deze foto wordt gebruikt op onze Facebook-pagina. - De gekozen outfit kan niet worden geretourneerd voor contanten. Ruilen is wel toegestaan, indien het aankoopbedrag van de nieuwe items gelijk is aan het bedrag van de gewonnen outfit. Dit moet tevens in overeenstemming zijn met de voorwaarden van Miss Etam. Ruilen is alleen mogelijk in het filiaal waar de gewonnen outfit is uitgezocht. - De prijs is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. - Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. - Medewerkers van Miss Etam zijn uitgesloten van deelname. Jouw privacy - De ingevulde persoonsgegevens en motivatie worden alléén voor deze actie gebruikt en worden daarna vernietigd. - Jouw e-mailadres wordt met jouw toestemming alleen gebruikt voor de inschrijving van onze nieuwsbrief. Indien je geen toestemming geeft, wordt jouw e-mailadres verwijderd na de actie.

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .